Buzz

«This Is 40»: Ο Τζαντ Απατοου, ο Πολ Ραντ και η Λέσλι Μαν… εξηγούν τι σημαίνει αυτό

στα 10

Ο σκηνοθέτης που έδωσε νέα τροπή στην αμερικανική κωμωδία έχει μία μόνο συμβουλή στην καινούργια του ταινία: μην παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά!

«This Is 40»: Ο Τζαντ Απατοου, ο Πολ Ραντ και η Λέσλι Μαν… εξηγούν τι σημαίνει αυτό

Ο Πιτ (Πολ Ραντ) και η Ντέμπι (Λέσλι Μαν) είναι φίλοι μας ήδη από το «Knocked Up»: εκείνη ήταν η αδελφή της Αλισον (Κάθριν Χάιγκλ) κι εκείνος ο άντρας της, τον οποίο η Ντέμπι κόντεψε να απατήσει με τον Τζέισον Σίγκελ.

Τώρα είναι η σειρά τους να πουν την ιστορία τους, μαζί με τα δύο τους παιδιά, τις πραγματικές κόρες του Τζαντ Απατοου και της αληθινής του συζύγου, Λέσλι Μαν!

Το «This Is 40» εκτυλίσσεται λίγα χρόνια αφότου τελείωσε το «Knocked Up» και βρίσκει τη δισκογραφική εταιρεία του Πιτ ν’ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και το μαγαζί με ρούχα της Ντέμπι (με πωλήτρια τη Μέγκαν Φοξ) να μετατρέπεται στο βασικό έσοδο της οικογένειας. Οι κόρες τους, η Σέιντι και η Σάρλοτ αγγίζουν την εφηβεία, το ίδιο όμως και… οι γονείς τους, μόνο προς τα πίσω!

Η νέα ταινία του Τζαντ Απατοου βγαίνει τον Δεκέμβριο στην Αμερική, τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα κι έχει κάποια πολύ απλά, σημαντικά και… οικεία διδάγματα για μας: Οταν το σεξ είναι κάτι που συμβαίνει όταν δεν υπάρχει κάτι καλό στην τηλεόραση, όταν δε χρειάζεται να προσποιείσαι ότι είσαι ελκυστικός / έξυπνος / αδύνατος όλη την ώρα, όταν ξέρεις ότι η ζωή σου είναι πια διαφορετική, αλλά ειλικρινά δεν το αισθάνεσαι, μάλλον έχεις φτάσει στα 40. Μην αγχώνεσαι. Για να επιβιώσεις σε μια σχέση – και στη ζωή γενικά, μεγαλώνοντας – πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα!

Δείτε στο παρακάτω featurette, μαζί με καινούριες σκηνές από την ταινία, τον Τζαντ Απατοου και τους δύο πρωταγωνιστές του, τον Πολ Ραντ και τη Λέσλι Μαν, να εξηγούν τι σημαίνει το «This Is 40» για τους ίδιους, στην ταινία και όχι μόνο.

Περισσότερο «This Is 40»: