Φεστιβάλ / Βραβεία

Αυτή είναι η ομάδα του νέου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

στα 10

Μετά την τοποθέτηση του Ορέστη Ανδρεαδάκη στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται και η ομάδα του προγραμματισμού του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ με την αξιοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού του οργανισμού.

Flix Team
Αυτή είναι η ομάδα του νέου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ορέστης Ανδρεαδάκης, Δημήτρης Κερκινός, Ελίζ Ζαλαντό, Γιάννα Σαρρή, Γιώργος Κρασσακόπουλος

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, η ομάδα των Ελίζ Ζαλαντό (Γενική Διευθύντρια) και του Ορέστη Ανδρεαδάκη (Καλλιτεχνικός Διευθυντής) εμπλουτίζεται με γνωστά ονόματα του Φεστιβάλ που αναλαμβάνουν κομβικούς ρόλους.

Ο κριτικός κινηματογράφου και πρώην μέλος του τμήματος προγραμματισμού του Φεστιβάλ Γιώργος Κρασσακόπουλος αναλαμβάνει επικεφαλής του προγράμματος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης του Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Κερκινός, υπεύθυνος του τμήματος Ματιές Στα Βαλκάνια αναλαμβάνει επικεφαλής του προγράμματος του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, ενώ η μέχρι σήμερα υπεύθυνη της Αγοράς του Φεστιβάλ Γιάννα Σαρρή αναλαμβάνει επίσης σύμβουλος για καινοτόμα προγράμματα και νέες τεχνολογίες.


Διαβάστε αυτούσιο το δελτίο Τύπου του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης:

Νέα πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία και αγάπη για το σινεμά, ανανεώνουν τη δυναμική του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Μετά την Ελίζ Ζαλαντό και τον Ορέστη Ανδρεαδάκη, οι οποίοι ανέλαβαν τη γενική διεύθυνση και την διεύθυνση αντίστοιχα, το Φεστιβάλ εμπιστεύεται βασικούς συνεργάτες του, δίνοντάς τους σημαντικούς ρόλους στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ο κριτικός κινηματογράφου και στέλεχος του ΦΚΘ, Γιώργος Κρασσακόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής προγράμματος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (Νοέμβριος), ο υπεύθυνος του τμήματος Ματιές στα Βαλκάνια Δημήτρης Κερκινός, αναλαμβάνει και τη θέση του επικεφαλής προγράμματος του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (Μάρτιος), ενώ η υπεύθυνη της Αγοράς, Γιάννα Σαρρή, αναλαμβάνει επίσης σύμβουλος για καινοτόμα προγράμματα και νέες τεχνολογίες.

Με μια δραστήρια νέα ομάδα και κοινό σημείο επαφής τη βαθιά σχέση με το σινεμά, το Φεστιβάλ αλλάζει πρόσωπο και προτείνει στους θεατές τον κινηματογράφο που ανακαλύπτει, καθηλώνει, μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίον βλέπουμε τον κόσμο.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: