Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα πρόσωπα του 57ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην κάμερα του Flix #4

στα 10

Η Σοφία Κόκκαλη, ο Ζεκί Ντεμίρκουμπουζ, ο Κρίστι Πουίου και ο Γιώργος Αρβανίτης μιλούν στην κάμερα του Flix καθώς το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης φτάνει στις τελευταίες ημέρες του.

Flix Team
Τα πρόσωπα του 57ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην κάμερα του Flix #4

Ανάμεσα στο χειμωνιάτικο σκηνικό που έκανε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να μοιάζει από μόνο του... σινεμά και την είδηση της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ που ήταν η «ταινία» που συζητήθηκε περισσότερες τις τελευταίες ώρες, η κάμερα του Flix αγνόησε το ψιλόβροχο για να συναντήσει:

  • την Σοφία Κόκκαλη, θαρραλέα πρωταγωνίστρια στο «Νήμα» του The Boy

  • τον Ζεκί Ντεμίρκουμπουζ, πατέρα του νέου τουρκικού σινεμά στον οποίο είναι αφιερωμένη η ρετροσπεκτίβα του τμήματος «Ματίες στα Βαλκάνια»

  • τον Κρίστι Πουίου, που ήρθε από το Βουκουρέστι στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκινητό του, μια ημέρα πριν το «Sieranevada» βγει και στις ελληνικές αίθουσες

  • τον Γιώργο Αρβανίτη, από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Δείτε το βίντεο εδώ:


Περισσότερα πρόσωπα του 57ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης:

Το Flix θα σας μεταφέρει καθημερινά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - μέσα κι έξω από τις σκοτεινές αίθουσες - ως τη λήξη του, την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα θέματα του Flix για το Φεστιβάλ