Φεστιβάλ / Βραβεία

Θεσσαλονίκη 2015: Ο Αλεξ Ρος Πέρι μιλάει στην κάμερα του Flix για το «Queen of Earth»

στα 10

Ο Αλεξ Ρος Πέρι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την προβολή της ταινίας του, «Queen of Earth», με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μος και συμπαραγωγό τη Faliro House. Και μιλάει στο Flix για το τι μπορείς να κάνεις στο σινεμά με μια σπουδαία ηθοποιό!

Θεσσαλονίκη 2015: Ο Αλεξ Ρος Πέρι μιλάει στην κάμερα του Flix για το «Queen of Earth»

Ο Αλεξ Ρος Πέρι του «Listen Up Philip» παρουσιάζει, με τη νέα του ταινία, ένα ρετρό ψυχολογικό θρίλερ που ανυψώνεται κυρίως χάρη στις θεαματικές ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστριών του, της Ελίζαμπεθ Μος και της Κάθριν Γουότερστον. Μέσα από συνεχόμενες εναλλαγές flash-backs και του τώρα, με αντιθέσεις στην αισθητική, από το αχνό φως του σήμερα, όταν τα συναισθήματα βρίσκονται σε ύπνωση, στο λαμπερό χθες και στο κατάμαυρο αύριο, στήνει ένα κλιμακούμενο δράμα που βουτά στα νερά της εξουσίας, της ανασφάλειας και της παράνοιας, δανειζόμενο ύφος από την «Persona» αλλά και την «Αποστροφή», μόνο σε ταιριαστά... mumblecore ύφος!

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη 2015 - Είναι το «Queen of Earth» η νέα «Persona»;

Με συμπαραγωγό της ταινίας τον Χρήστο Β. Κωνσταντακόπουλο της Faliro House, ο Αλεξ Ρος Πέρι είχε έναν επιπλέον λόγο να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για την ελληνική πρεμιέρα του φιλμ του. Τον συναντήσαμε και μας μίλησε για τη μαγεία του να δουλεύεις με μια τόσο μαγική ηθοποιό όσο η Ελίζαμπεθ Μος, για το πώς οι άντρες σκηνοθέτες κάνουν τις καλύτερες ταινίες για γυναίκες και για το... ποιο ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο «Mad Men», με τη Μος πρωταγωνίστρια.

Πατήστε το play...

Δείτε ακόμη: Θεσσαλονίκη 2015, O Κωνσταντίνος Γιάνναρης μιλάει στην κάμερα του Flix για το «Ξύπνημα της Ανοιξης»


Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 56ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.