Buzz

Θεό θα τον κάνει τον Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου στη νέα του ταινία ο Αλεξ Πρόγιας

στα 10

Αν είστε φαν του Τζέιμι Λάνιστερ, περιμένετε τώρα να δείτε τον Δανό ηθοποιό κι ως Αιγύπτιο Θεό, γιο όχι του Τάιγουιν, αλλά του Οσιρι!

Θεό θα τον κάνει τον Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου στη νέα του ταινία ο Αλεξ Πρόγιας

Εχει περάσει ένας χρόνος απ’ όταν πρωταρχίσαμε να διαβάζουμε για το «Gods of Egypt», το επόμενο project του Αλεξ Πρόγιας, του οποίου το καλύτερο credit παραμένουν το «The Crow» του 1994 και το «Dark City» του 1998. Η ιστορία, σε σενάριο γραμμένο από τους Μπερκ Σάρπλες και Ματ Σαζάμα, εκτυλίσσεται φυσικά στην αρχαία Αίγυπτο με τις πυραμίδες, τις Σφίγγες και τους ωραίους ήρωες που τα βάζουν με τους Θεούς, κάτι σαν «Ιmmortals» με αλλιώτικο art direction.

Σ’ αυτόν τον κόσμο θα προσγειωθεί ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, ως Χόρος, Θεός του Ουρανού, που ζητά της συνεργασία ενός θνητού ληστή και της Χάθορ, της Θεάς του έρωτα, στη μαγική του διαδρομή που στόχο έχει να εκδικηθεί για το θάνατο του πατέρα του, το Οσιρι.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ανυπομονούμε περισσότερο να δούμε τον Νικολάι στο «A Thousand Times Goodnight» δίπλα στη Ζιλιέτ Μπινός, ή και στην επόμενη ταινία του Νικ Κασσαβέτη, «The Other Woman», που γυρίζεται αυτήν την εποχή. Εάν, πάντως, για σας ο Κόστερ-Βαλντάου θα είναι πάντα ο Τζέιμι Λάνιστερ, διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στο Flix με αφορμή το «Game of Thrones», ή θυμηθείτε ολόκληρη την 3η σεζόν της σειράς εδώ.