Industry

Θέλεις «Να Κάθεσαι και να Κοιτάς»; Δες πρώτος τη βραβευμένη ταινία του Γιώργου Σερβετά

στα 10

Λίγες μέρες πριν την έξοδο στις αίθουσες, δείτε το «Να Κάθεσαι και να Κοιτάς» στην επίσημη πρεμιέρα του, παρουσία των συντελεστών της ταινίας.

Flix Team
Θέλεις «Να Κάθεσαι και να Κοιτάς»; Δες πρώτος τη βραβευμένη ταινία του Γιώργου Σερβετά

Η ταινία του Γιώργου Σερβετά, «Να Κάθεσαι και να Κοιτάς», έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της ανοίγοντας το τμήμα City to City του Φεστιβάλ του Τορόντο. Τον Νοέμβριο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κι ένα μήνα αργότερα λανσαρίστηκε στο Πανόραμα του 64ου Φεστιβάλ Βερολίνου. Μόλις πριν λίγες μέρες, τιμήθηκε με το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, για την ερμηνεία του Νίκου Γεωργάκη. Την επόμενη εβδομάδα, ανήμερα Πρωτομαγιά, η ταινία δίνει το ραντεβού της με το ελληνικό κοινό στις αίθουσες. Τώρα, η Feelgood και το Flix δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να δουν πρώτοι την ταινία, στην επίσημη πρεμιέρα της, παρουσία των συντελεστών!

01

Η Αντιγόνη συναντά τους «Ασυγχώρητους» στο φιλμ του Γιώργου Σερβετά, μια βαθειά ελληνική ταινία που λειτουργεί με τους κανόνες του κλασικού γουέστερν στην οθόνη και στην ψυχή της. Η νεαρή κοπέλα που φεύγει από την Αθήνα κι εγκαθίσταται στην κωμόπολη της καταγωγής της διαπιστώνει με το σκληρό τρόπο τη σαθρότητα της κοινότητάς της και καλείται ν’ αποφασίσει: θα πυροδοτήσει την έκρηξη που θα καθαρίσει το τοπίο, ή θα αρκεστεί, ξανά, στο να κάθεται και να κοιτά; Το φιλμ, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Μαρίνα Συμεού, Μαριάνθη Παντελοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Γιώργος Καφετζόπουλος, Κωνσταντίνος Σιραδάκης και Γιώργος Ζιόβας, είναι μια παραγωγή των Κωνσταντίνου Κοντοβράκη και Φένιας Κοσοβίτσα.

02

Για να διεκδικήσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα του «Να Κάθεσαι και να Κοιτάς», που θα γίνει τη Δευτέρα, 28 Απριλίου, στον κινηματογράφο Δαναό (ώρα προσέλευσης 20.00, ώρα έναρξης 20.30), επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Flix στο facebook και κάντε like, share ή comment στο post. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Κυριακή, 27 Απριλίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με direct message στο facebook.

Το «Να Κάθεσαι και να Κοιτάς» βγαίνει στις αίθουσες την 1η Μαΐου από τη Feelgood Entertainment

Διαβάστε ακόμη:

kathesaiposter