Buzz

Θέλει κανείς πίτσα; Οι καλύτερες στιγμές της Ελεν στα Οσκαρ

στα 10

Εφτά χρόνια μετά, η Ελεν επιστρέφει στον τόπο του απολαυστικού εγκλήματος. Πως σας φάνηκε;

Θέλει κανείς πίτσα; Οι καλύτερες στιγμές της Ελεν στα Οσκαρ

Υπήρξαν κάποιοι που βρήκαν την Ελεν, υπερβολικά «καλή» και φιλική με όλους, σχεδόν άνευρη στην προσπάθειά της να μην προσβάλει κανέναν, αλλά οφείλεις να της αναγνωρίσεις πως υπήρξαν στιγμές που κατόρθωσε να γίνει εξαιρετικά αστεία, δίχως να χρειαστεί να καταφύγει σε «χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Ναι ομολογούμε ότι ο Ρικι Τζερβέιζ στις Χρυσές Σφαίρες για παράδειγμα, σου προσφέρει περισσότερες στιγμές όπου μένεις με το στόμα ελαφρώς ανοιχτό, μη πιστεύοντας τι άκουσες ακριβώς, αλλά εκτός του ότι εκείνος είναι Βρετανός -οπότε μερικά πράγματα του συγχωρούνται πιο εύκολα- προφανώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο στα Οσκαρ.

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα το πούμε: υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι θες να χτυπήσεις οποιονδήποτε πει για μια ακόμη φορά επί σκηνής την λέξη «ταλαντούχος», ή «οραματιστής», αλλά τα Οσκαρ είναι μια γιορτή αγάπης για το Χόλιγουντ και μια στιγμή όπου όλοι -ίσως εκτός από τους υποψήφιους- μπορούν να χαλαρώσουν.

Και για τους ανθρώπους που αγαπούν το σινεμά, η απονομή είναι κάτι παρόμοιο: Μια βραδιά με παρέα και κέφι, με τρυφερή γκρίνια, μα κυρίως αγάπη για τον κινηματογράφο και τον κόσμο του. Και ότι κι αν μπορεί κανείς να πει για την Ελεν, οφείλεις να παραδεχτείς ότι κατόρθωσε να συλλάβει ακριβώς αυτό, το συναίσθημα που όλοι όσοι αγαπάμε τα Οσκαρ μοιραζόμαστε.

Από τον τρόπο με τον οποίο μιλάμε και σχολιάζουμε τους σταρ, μέχρι... την πίτσα που συνήθως συνοδεύει την θέαση τους στην τηλεόραση. Και η Ελέν ακόμη κι αν δεν είχε πάντα τα καλύτερα αστεία ή δεν έκανε κάτι αληθινά κοσμογονικό, κατόρθωσε να μεταφέρει αυτή την αίσθηση της άνεσης και της παρέας, ακόμη και μέσα στην αίθουσα του Dolby Theatre. Κι αυτό το λες κι επιτυχία.

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις καλύτερες στιγμές της από την βραδιά της 86ης απονομής.

Είμι Ανταμς έχεις πάει στο πανεπιστήμιο;


Δεν θα αναφέρω τι συνέβη πέρσι Τζένιφερ Λόρενς


Μέριλ πάμε για τα πιο πολλά retweet


Πεινάει κανείς;


Η πίτσα έφτασε!


Διαβάστε εδώ όλα όσα συνέβησαν, λεπτό προς λεπτό, στην 86η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ, από το κόκκινο χαλί μέχρι την ανακοίνωση του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Tags: OSCARS 2014