Buzz

H Μέριλ Στριπ είναι έτοιμη για κάτι πιο «αποκαλυπτικό»: τρέιλερ για το «The Giver»

στα 10

Σε ένα κόσμο «αποκάλυψης», χωρίς ρατσισμό, διακρίσεις, πόνο και κοινωνική αδικία, ο νεαρός ήρωας του «The Giver» θα ανακαλύψει πως το σημαντικότερο πράγμα που λείπει η ανθρωπιά. Ο Τζεφ Μπρίτζες και η Μέριλ Στριπ κάτι θα κάνουν γι' αυτό...

H Μέριλ Στριπ είναι έτοιμη για κάτι πιο «αποκαλυπτικό»: τρέιλερ για το «The Giver»

Γραμμένο το 1993 από την Λόις Λόουρι, το «The Giver» έρχεται στην μετά - «Hunger Games» εποχή για να δοκιμάστει στο νεανικό δυστοπικό blockbuster που όλοι περιμένουν να δουν, όχι για την υπόθεσή του, ούτε για τον νεαρό Μπρέντον Θγουέιτς που αναμένεται να γίνει μετά από αυτήν την ταινία το next big thing του Χόλιγουντ, ούτε για το comeback της Κέιτι Χολμς, ούτε ακόμη για την εμφάνιση της Τέιλορ Σουίφτ.

Ο μοναδικός λόγος που το «The Giver» έχει ήδη το δικό του hype, ήδη πέντε μήνες πριν την έξοδο του στους κινηματογράφους, τον Αύγουστο του 2014, είναι ότι σε αυτό πρωταγωνιστούν σε μικρότερους ρόλους ο Τζεφ Μπρίτζες και η Μέριλ Στριπ, η συμμετοχή της οποία εξασφαλίστηκε με κάθε δυνατό τρόπο, αφού λέγεται πως όλη η παραγωγή κινήθηκε με γνώμονα το πρόγραμμά της.

2

Το τρέιλερ είναι καλό (μέχρι εκεί...), αλλά η Μέριλ Στριπ είναι απολαυστική με μια περούκα - μείξη 70s, μείξη γριάς μάγισσας - και τα λέει και ωραία στο voice over περιγράφοντας τι ακριβώς θα δούμε στο «The Giver», σε σκηνοθεσία του Φίλιπ Νόις («Ο Ησυχος Αμερικάνος», «Salt»).


UPDATE

Δείτε εδώ το δεύτερο τρέιλερ του «The Giver» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014 αλλά και ένα μικρό ντοκιμαντέρ για το φιλμ:



Διαβάστε ακόμη: