Buzz

Οχι απλώς μια σύζυγος: Στο τρέιλερ του «The Wife» η Γκλεν Κλόουζ φωνάζει Οσκαρ

στα 10

Πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα... κρύβεται η Γκλεν Κλόουζ! Θαυμάστε εγκράτεια και δύναμη στο τρέιλερ του (οσκαρικού) «The Wife».

Flix Team
Οχι απλώς μια σύζυγος: Στο τρέιλερ του «The Wife» η Γκλεν Κλόουζ φωνάζει Οσκαρ

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Μεγκ Γουόλιτζερ, το «The Wife» είναι η ιστορία ενός φαινομενικά τέλειου ζευγαριού και της κρίσης που ξεσπά όταν η μόνιμα στη σκιά σύζυγος, λέει τελικά όλα όσα αληθινά σκέφτεται.

Δείτε ακόμη: «Crooked House» | H Γκλεν Κλόουζ, η Κριστίνα Χέντρικς και η Τζίλιαν Αντερσον, συναντούν την Αγκάθα Κρίστι

Ο Τζόναθαν Πράις υποδύεται τον Τζο Κάστλμαν, ένα διάσημο συγγραφέα που ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη αναγνώριση της ζωής του, το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Η γυναίκα του, Τζόαν, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη γι αυτό, όμως το ταξίδι τους στην Στοκχόλμη για την απονομή θα αποδειχθεί κάτι λιγότερο από ειδυλλιακό.

the wife 607

«Μην με απεικονίζετε ως θύμα, είμαι πολύ πιο ενδιαφέρουσα απ' αυτό», θα πει η Τζόαν στον επίμονο βιογράφο που τους ακολουθεί κατά πόδας. Με την πίεση της δημοσιότητας να την αναγκάζει να αφήσει τη θέση της, πίσω από τον άντρα της και να έρθει στο προσκήνιο, μια όμορφη φωτογράφο να θυμίζει απιστίες του παρελθόντος και το γιο του ζευγαριού να δυσανασχετεί για μια ακόμη αναγνώριση του πατέρα του, η δυναμική του ταξιδιού, είναι τουλάχιστον εκρηκτική. Και κάπως έτσι όλα όσα βρίσκονταν κρυμμένα κάτω από την γαλήνια επιφάνεια ενός φαινομενικά τέλειου γάμου, θα έρθουν στο φως.

Διαβάστε ακόμη: Shame! Η Γκλεν Κλόουζ διέκοψε την ερμηνεία της στο θεατρικό «Sunset Boulevard» για να κατσαδιάσει θεατή που έβγαζε φωτογραφίες

the wife 607

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Τορόντο για να συνεχίσει το ταξίδι της στο Σαν Σεμπαστιάν και οι κριτικές για την ερμηνεία της Γκλεν Κλόουζ ήταν αποθεωτικές. Και ίσως, επιτέλους, μετά από έξι υποψηφιότητες, να είναι αυτή η ταινία που θα της χαρίσει το Οσκαρ που της αξίζει.

Δείτε το τρέιλερ του «The Wife» παρακάτω.


Δείτε ακόμη: