Buzz

Η Ντακότα Τζόνσον κρέμεται γυμνή στο βίντεο του «Earned It» από το soundtrack του «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

στα 10

Tι τραβάει και η πρωταγωνίστρια για να συντρέξει στο μάρκετινγκ μίας ταινίας που έχει βάλει... λυτούς και δεμένους να μας πείσουν ότι θα είναι ερεθιστική! Απολαύστε την Ντακότα Τζόνσον σε νέα ύψη, για χάρη του βίντεο κλιπ του «Earned It» που ακούγεται στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Η Ντακότα Τζόνσον κρέμεται γυμνή στο βίντεο του «Earned It» από το soundtrack του «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Το «50 Αποχρώσεις του Γκρι», η πολύκροτη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου σκανδαλιστικού best seller της Ε. Λ. Τζέιμς, με πρωταγωνιστές τον Τζέιμι Ντόρναν και την Ντακότα Τζόνσον, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 11 Φεβρουαρίου στο Φεστιβάλ Βερολίνου και, ταυτόχρονα ή μια-δυο μέρες αργότερα θα κατακλύσει τις κινηματογραφικές αίθουσες (στην Ελλάδα στις 14/2).

Μπορεί ακόμα να μην τα έχουμε δει όλα, αλλά τα έχουμε σίγουρα διαβάσει, καθώς το μάρκετινγκ της ταινίας βρίσκεται αυτή την εποχή σε πραγματικό οργασμό: διαβάστε εδώ τα πιο πρόσφατα μικρά - και τα… ικανοποιητικού μεγέθους - μυστικά της ταινίας

Σήμερα, μας περίμενε νέα έκπληξη: η σκηνοθέτης της τανίας, Σαμ Τέιλορ Γουντ (και νυν Τζόνσον, καθώς είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ααρον Τέιλορ Τζόσον) κρύβεται πίσω κι από την κινηματογράφηση του βίντεο κλιπ του τραγουδιού που αναμένεται να γίνει το χιτ της ταινίας: το «Earned It» του The Weeknd.

Αυτή που δεν κρύβεται, αλλά βρίσκεται γυμνή, δεμένη με σκοινιά, κρεμασμένη από τους πολυελαίους και περιτριγυρισμένη από burlesque χορεύτριες, είναι η πρωταγωνίστρια Ντακότα - κόρη του Ντον- Τζόνσον. Τι τραβάς κι εσύ για να χτίσεις καριέρα...

Δείτε το:

.

Περισσότερες απο «50 Αποχρώσεις του Γκρι»: