Buzz

Κάποιος να δώσει πίσω στους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Κρίστοφερ Γουόκεν την χαμένη αξιοπρέπειά τους

στα 10

Οι δυο σπουδαίοι ηθοποιοί ετοιμάζονται να συναντηθούν για δεύτερη ουσιαστικά φορά στην οθόνη μετά τον «Ελαφοκυνηγό». Σε μια ταινία που δυστυχώς έχει τον τίτλο «The War With Grandpa».

Κάποιος να δώσει πίσω στους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Κρίστοφερ Γουόκεν την χαμένη αξιοπρέπειά τους

Μετά το «Dirty Grandpa» που φέτος σηματοδότησε ίσως το χαμηλότερο σημείο στην καριέρα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο αλλά και το «Nine Lives» που έκανε κάτι ανάλογο για αυτήν του Κρίστοφερ Γουόκεν, οι δυο ηθοποιοί έχουν βαλθεί να αποδείξουν, πως αντίθετα με το τι μπορεί να πιστεύαμε, υπάρχει και χαμηλότερα.

Το «The War With Grandpa» (στο οποίο Ντε Νίρο και Γουόκεν συναντιούνται μετά τον «Ελαφοκυνηγό» και το - κανείς δεν θυμάται - «Mistress» του 1992, το οποίο δεν πιάνει λόγω αμελητέας παρουσίας του Γουόκεν) είναι μια κωμωδία για ένα πιτσιρίκι που χάνει το δωμάτιό του όταν ο παππούς του μετακομίζει στο σπίτι κι αποφασίζει πως ο μόνος τρόπος να το κερδίσει ξανά είναι να ξεκινήσει έναν πόλεμο με φάρσες εναντίον του παππού του. Μόνο που εκείνος είναι αποφασισμένος να αντεπιτεθεί.

De Niro Walken 607 Τζον Καζάλ, Κρίστοφερ Γουόκεν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο στα γυρίσματα του «Ελαφοκυνηγού»

Δείτε ακόμη: 20 χρόνια από το «Heat»: οι Μάικλ Μαν, Αλ Πατσίνο & Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλούν για την ταινία στον Κρίστοφερ Νόλαν

Επικροτούμε απόλυτα την απόφαση των δυο ηθοποιών να υποδύονται ρόλους που συνάδουν με την ηλικία τους, αλλά η έλλειψη κάθε αίσθησης γούστου και σεβασμού σε αυτό που κάποτε ήταν (και είναι) μοιάζει σχεδόν ακατανόητη.

Διότι ναι, όλοι έχουμε έξοδα, αλλά αρνούμαστε να δεχτούμε ότι ηθοποιοί όπως αυτοί δεν έχουν προσφορές για καλύτερους ρόλους από αυτούς ξεμωραμένων παππούδων.

Δείτε τους εδώ σε μια σκηνή από τον «Ελαφοκυνηγό» τι ωραίοι που είναι:


Δείτε ακόμη: