Buzz

Η γάτα του Ράιαν Ρέινολντς τον προτρέπει να σκοτώσει στο «The Voices» της Μαρζάν Σατραπί

στα 10

Η τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία της Μαρζάν Σατραπί και η πρώτη που γύρισε στην Αμερική, προβλήθηκε πέρσι στο φεστιβάλ του Sundance, αλλά μέχρι τώρα δεν είχει φτάσει μέχρι τις αίθουσες, ούτε στην Ευρώπη, αλλά ούτε και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού παρά το γεγονός ότι φιλοξενεί ένα θαυμάσιο καστ με τον Ράιαν Ρέινολντς στο κέντρο του.

Η γάτα του Ράιαν Ρέινολντς τον προτρέπει να σκοτώσει στο «The Voices» της Μαρζάν Σατραπί

Βλέποντας το τρέιλερ για το «The Voices», μάλλον καταλαβαίνουμε το γιατί. Αυτή η ιστορία ενός χαμογελαστού πράου εργάτη που ακούει φωνές και συνομιλεί με τα κατοικίδια του, έχει έναν μάλλον απροσδόκητα κωμικό και μαζί σκοτεινό τόνο, που κάνει την ταινία να μοιάζει τουλάχιστον αλλόκοτη.

Βλέπετε, ο κύριος μουστάκιας ο γάτος του ήρωα, έχει μια μάλλον κακή επιρροή πάνω του, αφού τον συμβουλεύει να σκοτώσει το κορίτσι από την δουλειά που τον έχει ερωτευτεί, ενώ κι ο σκύλος του ένα αξιαγάπητο μαστίφ δεν σταματά επίσης να του μιλά. Οπως και το κομμένο κεφάλι από το νεκρό κορίτσι στο ψυγείο του.

Ναι, το όλο πράγμα δείχνει αλλόκοτα σουρεαλιστικό -προσθέστε κι έναν Εlvis impersonator στο μείγμα- αλλά αναμφίβολα ενδιαφέρον. Δείτε το πρώτο τρέιλερ πιο κάτω εν αναμονή της αμερικάνικης εξόδου της ταινίας στις 6 Φεβρουάριου τόσο στις αίθουσες όσο και σε VOD.

Διαβάστε ακόμη:-