Buzz

H επιστροφή - εξιλέωση του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με το μυστηριώδες «The Visit»

στα 10

Με μια καριέρα που πλέον δεν έχει προφανή γυρισμό, ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν παρουσιάζει το τρέιλερ της νέας του ταινίας «The Visit», μια επιστροφή στη φόρμα που κάποτε τον έκανε τον πιο συναρπαστικό σκηνοθέτη που γνώρισε το μοντέρνο σινεμά.

H επιστροφή - εξιλέωση του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με το μυστηριώδες «The Visit»

Αν δεχθεί κανείς τις φωνές που θέλουν το «Lady in the Water» ένα παρεξηγημένο (αποτυχημένο) αριστούργημα, τότε ο Μ. Νάιτ Σιάμλαν έχει να κάνει μια ταινία που βλέπεται από το 2006, δηλάδη μια δεκαετία πίσω που στη διάρκειά της τον βρήκε να βιώνει την απόλυτη πτώση ενός σκηνοθέτη - φαινομένου, κυρίως και αιώνια επειδή θα είναι πάντα ο δημιουργός της «Εκτης Αίσθησης».

Προσπερνώντας στα γρήγορα το γεγονός πως η τελευταία του ταινία ήταν το «After Earth», φτάνουμε στο σήμερα με το τρέιλερ του «The Visit» - με ειρωνική ημερομηνία εξόδου τις 11 Σεπτεμβρίου του 2015 στην Αμερική, όπου σαν να διαφαίνεται πως ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν έχει τις πιθανότητες να έχει φτιάξει κάτι που να θυμίζει το παρελθόν του.

The Visit 607

To «The Visit» για το οποίο γνωρίζουμε πολύ λίγα αφηγείται την ιστορία δύο αδερφιών (ενός αγοριού και ενός κοριτσιού) που στέλνονται στη απομονωμένη φάρμα των παππούδων τους για ένα ταξίδι, εκεί όπου η παιδική τους ψυχή θα έρθει αντιμέτωπη με ένα τρομακτικό μυστικό που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τη στοργική γιαγιά και τον αγαπημένο μας παππού. Η προειδοποίηση του να μην βγουν από το σπίτι μετά τις 9.30 το βράδυ είναι φυσικά στο κέντρο του μυστηρίου...


Διαβάστε ακόμη:

The Visit 607