Buzz

«This is uncmofortable». Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης βγαίνει στην στεριά στο «The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water»

στα 10

Κατηγορήθηκε για «ανηθικότητα», χαρακτηρίστηκε ο πιο παράξενος ήρωας κινουμένων σχεδίων και τώρα ο Μπομπ επιστρέφει σε μια νέα ταινία, ακόμη πιο αλλόκοτος.

«This is uncmofortable». Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης βγαίνει στην στεριά στο «The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water»

To τηλεοπτικό δημιούργημα του Στίβεν Χίλεμνπεργκ, είναι με διαφορά η πιο σουρεαλιστική σειρά κινουμένων σχεδίων που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση και αναμφίβολα αστεία με έναν αληθινά wtf τρόπο.

Με τον Μπομπ και τους φίλους του, τον Πάτρικ τον κ. Καβούρη, τον Καλαμάρη και την Σάντι να κατοικούν ακόμη στο τηλεοπτικό Μπικίνι Μπότομ και την προηγούμενη ταινία της σειράς να έχει συγκεντρώσει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα ταμεία το 2004, η συνεχεία μοιάζει να είχε ήδη αργήσει.

Το «The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water» θα φτάσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2015 και θα βρει τους κατοίκους του Μπικίνι Μπότομ να βγαίνουν στην ξηρά, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν έναν πειρατή που θέλει να καταστρέψει την πόλη τους προκειμένου να βρει την τελευταία σελίδα ενός βιβλίου με μαγικές ιδιότητες.

Γυρισμένο τόσο με παραδοσιακό animation αλλά και με 3D animation και με ηθοποιούς εκτός από τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων (ο Αντόνιο Μπαντέρας υποδύεται τον πειρατή) το αποτέλεσμα δείχνει ελαφρώς αλλόκοτο αλλά αυτό ακριβώς περιμένει κανείς από μια ταινία με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκή.

Και γιατί όχι, μπαλες κανονιού μέσα σε σαπουνόφουσκες, τον Πάτρικ να ποθεί με μανία ένα παγωτό και τους ήρωες της σειράς να μεταμορφώνονται σε παραφουσκωμένους υπερήρωες.

Απολαύστε!


2