Buzz

Βρέθηκε ο νεαρός Τόνι Σοπράνο για το κινηματογραφικό πρίκουελ των «Sopranos»

στα 10

Το καστ του πολυαναμενόμενου «The Many Saints of Newark» έχει πλέον βρει τους βασικούς πρωταγωνιστές του. Και είναι οικογενειακή υπόθεση.

Βρέθηκε ο νεαρός Τόνι Σοπράνο για το κινηματογραφικό πρίκουελ των «Sopranos»

Λένε πως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, και σίγουρα η γνωστή φράση εφαρμόζεται απόλυτα στο κάστινγκ για το κινηματογραφικό πρίκουελ των «Sopranos» που ετοιμάζει ο δημιουργός της σειράς, Ντέιβιντ Τσέιζ.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση σχετικά με το καστ της νέας ταινίας με τίτλο «The Many Saints of Newark», τον Τόνι Σοπράνο επιλέχθηκε να υποδυθεί σε νεαρή ηλικία –«έπειτα από εκτενή διαδικασία ακροάσεων»– ο γιος του Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μάικλ Γκαντολφίνι.

Η είδηση έρχεται έπειτα από τη δημοσιοποίηση των ονομάτων αρκετών από τους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν το καστ της ταινίας: η Βέρα Φαρμίγκα, ο Κόρεϊ Στολ, ο Τζον Μπέρνταλ, ο Αλεσάντρο Νιβόλα και ο Μπίλι Μάνιουσεν, σχεδόν όλοι τους με σεβαστή προϋπηρεσία σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, θα βρεθούν στα δίχτυα του οργανωμένου εγκλήματος για τις ανάγκες της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη: Ετοιμαστείτε για την επιστροφή των «Sopranos»

Michael Gandolfini 607

Ο 19χρονος Μάικλ Γκαντολφίνι, ωστόσο, κάνει τα πρώτα του βήματα, μετρώντας μονάχα έναν ρόλο σε κάποια επεισόδια της δεύτερης σεζόν του «The Deuce». «Είναι μεγάλη τιμή να συνεχίζω την κληρονομιά του πατέρα μου καθώς αναλαμβάνω το ρόλο ενός νεαρού Τόνι Σοπράνο» δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τον Ντέιβιντ Τσέιζ και την απίστευτη ομάδα ταλέντων που έχει συγκεντρώσει για το “The Many Saints of Newark”».

Εχουν περάσει πάνω από δέκα ολόκληρα χρόνια από το αμφιλεγόμενο φινάλε του «The Sopranos», που έχει ανακηρυχτεί ως η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών και ανήκει αναμφίβολα στις σειρές που πυροδότησαν τη χρυσή εποχή της σύγχρονης τηλεόρασης, μετατρέποντας το ΗΒΟ σε έναν από τους κολοσσούς της μικρής οθόνης.

Ο δημιουργός της, Ντέιβιντ Τσέιζ, ετοιμάζεται τώρα να μας εισάγει εκ νέου στο σύμπαν της αγαπημένης μας οικογένειας γκάνγκστερ – και μάλιστα στη μεγάλη οθόνη, καθώς τα στούντιο της Warner Bros και της New Line έχουν παραγγείλει μια ταινία η οποία θα αποτελεί πρίκουελ της σειράς και θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’60, με φόντο τις συγκρούσεις ανάμεσα στους Αφρο-αμερικανούς και τους Ιταλούς του Νιούαρκ, με θανάσιμες διαμάχες να αναπτύσσονται ανάμεσα στους γκάνγκστερ της κάθε κοινότητας. Είναι πολύ πιθανό ο θάνατος του Τζέιμς Γκαντολφίνι, αλλά και του Φρανκ Βίνσεντ, να συνέβαλαν στην επιστροφή της σειράς ως πρίκουελ, και όχι ως μιας παραδοσιακής συνέχειας, καθώς θα ήταν μάλλον δύσκολο οι «Sopranos» να συνεχιστούν χωρίς κάποιους από τους βασικούς τους πρωταγωνιστές.

Ο Τσέιζ και ο συν-σεναριογράφος της σειράς, Λόρενς Κόνερ, υπογράφουν το σενάριο του «The Many Saints of Newark», ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλαν Τέιλορ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει επεισόδια της πρωτότυπης σειράς, αλλά και του «Sex and the City», του «Mad Men» και του «Game of Thrones», μεταξύ άλλων, καθώς και τα (λιγότερο ενθαρρυντικά) κινηματογραφικά «Thor: The Dark World» και «Terminator Genisys».

Διαβάστε ακόμη