Buzz

Οι «Αισθηματίες» του Νίκου Τριανταφυλλίδη πάνε Μόσχα!

στα 10

Ξεκινώντας τα φεστιβαλικά τους ταξίδια οι υπέροχοι «Αισθηματίες» του Νίκου Τριανταφυλλίδη συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα του 36ου Φεστιβάλ της Μόσχας.

Οι «Αισθηματίες» του Νίκου Τριανταφυλλίδη πάνε Μόσχα!

Eνας μεσήλικας αστός, υπεράνω πάσης υποψίας, με το παρατσούκλι «ο Δάσκαλος» ζει απομονωμένος στην παραθαλάσσια έπαυλη του μαζί με την έφηβη κόρη του. Πίσω όμως από τη μάσκα του εκκεντρικού λάτρη της τέχνης, θησαυρίζει ως τοκογλύφος και αρχαιοκάπηλος, διακινώντας τα κλοπιμαία του μέσα σε νεκροφόρες που διασχίζουν την Αθήνα. Τις βρωμοδουλειές του έχουν αναλάβει να «φροντίζουν» δύο νεαροί: o Eρμής και ο Γιάννης. Εκαστος εκ των δύο διαπράττει από ένα μοιραίο λάθος. Ο μεν Ερμής ερωτεύεται την έφηβη κόρη του «Δασκάλου», ο δε Γιάννης παθιάζεται με μία πόρνη. Αμφότεροι, θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα του να είναι Αισθηματίες....

Αυτή ειναι η επίσημη υπόθεση της τρίτης ταινίας μεγάλου μήκους μυθοπλασίας του Νίκου Τριανταφυλλίδη μετά το «Ράδιο Μόσχα» και το «Μαύρο Γάλα» που είδαμε πρώτη φορά ως work in progress στις Νύχτες Πρεμιέρας το Φθινόπωρο του 2013 και η οποία συμμετέχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 36ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας που φέτος διεξάγεται από τις 19 έως και τις 28 Ιουνίου, ξεκινώντας τα ταξίδια της στον κόσμο.

2

Στην Ελλάδα, οι «Αισθηματίες» αναμένεται να βγουν στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2014. Μέχρι τότε δείτε το ρεπορτάζ του Flix από τα γυρίσματα της ταινίας και διαβάστε τη γνώμη μας για μια ταινία που ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία στο επίσημο site της στο Internet.

Διαβάστε ακόμη: