Buzz

Η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει τίποτα να χάσει (ούτε καν τον Τζουντ Λο) στο «The Rhythm Section»

στα 10

Το (φανταστικό) τρέιλερ για το θρίλερ της Ριντ Μοράνο, μας κάνει να ανυπομονούμε!

Η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει τίποτα να χάσει (ούτε καν τον Τζουντ Λο) στο «The Rhythm Section»

Με μια λαμπρή καριέρα ως διευθύντρια φωτογραφίας ένα βραβείο Emmy για σκηνοθεσία στο «Handmaid’s Tale» και δυο ανεξάρτητες ταινίες ήδη στο ενεργητικό της, η Ριντ Μοράνο μοιάζει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το mainstream με το «The Rhythm Section» μια μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Μαρκ Μπέρνελ -του πρώτου μιας σειράς με την ίδια ηρωίδα, κάτι που ίσως σηματοδοτεί την αρχή ενός franchise.

Δείτε ακόμη: O Μαρκ Ράφαλο βουτά σε σκοτεινά νερά για τον Τοντ Χέινς στο «Dark Waters»

Η Λάιβλι υποδύεται την Στλεφανι Πάτρικ μια συνηθισμένη γυναίκα που όταν χάνει την οικογένειά της σε μια αεροπορική τραγωδία μοιάζει να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Οταν όμως ανακαλύψει ότι ο θάνατός τους δεν οφειλόταν σε ατύχημα αλλά σε μια βομβιστική επίθεση θα κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τους υπεύθυνους και να πάρει εκδίκηση.

the rhythm section 607

Ναι το ομολογούμε η ιδέα ακούγεται λίγο εξωφρενική, αλλά ο συνδυασμός κατασκοπικο θρίλερ με ένα μαχητικό φεμινιστικό twist μας ενθουσιάζει και η Μπλέικ Λάιβλι δείχνει για άλλη μια φορά πως παραμένει εγκληματικά υποτιμημένη και πως ναι, ξέρει να δέρνει υπέροχα.

Δείτε το τρέιλερ του «The Rhythm Section» στο βίντεο


Δείτε ακόμη: Η Ρόζαμουντ Πάικ είναι «Radioactive» στο τρέιλερ της ταινίας της Μαρζάν Σατραπί