Buzz

Ο Ντέιβ Φράνκο ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μια ταινία τρόμου

στα 10

Στο «The Rental» θα πρωταγωνιστούν οι Αλισον Μπρι και Νταν Στίβενς.

Ο Ντέιβ Φράνκο ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μια ταινία τρόμου

Μετά τον μεγαλύτερό του αδερφό Τζέιμς Φράνκο, τώρα και ο Ντέιβ Φράνκο ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και μάλιστα με μια ταινία τρόμου. Στο «The Rental», του οποίου το σενάριο ο Φράνκο το έχει γράψει μαζί τον Τζον Σουάνμπεργκ, πρόκειται να δούμε τους Αλισον Μπρι, η οποία μάλιστα είναι και η γυναίκα του, και τον Νταν Στίβενς να πρωταγωνιστούν ως ένα ζευγάρι που οι διακοπές του πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Διαβάστε ακόμα: «Εμείς»: «Τρέξε!» να ξεφύγεις από τον εαυτό σου

dave franco 607

Σύμφωνα με το πρώτα δημοσιεύματα η ταινία θα ακολουθεί τις περιπέτειες δυο ζευγαριών που νοικιάζουν ένα απομονωμένο σπίτι για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο μαζί. Πέρα από το κάστινγκ των δυο πρωταγωνιστών καμία άλλη πληροφορία δεν έχει ανακοινωθεί για το ποιοι άλλοι θα παίξουν στην ταινία ή για το πως αυτή η μικρή διήμερη απόδραση θα εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Ο Φράνκο δήλωσε πως «είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ μαζί με την Black Pear [την εταιρεία παραγωγής] και με αυτούς τους εξαιρετικούς ηθοποιούς στο σκηνοθετικό μου ντεμπούτο.» Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να δούμε τον Τζέιμς Φρανκο να σκηνοθετεί μια ταινία τρόμου και πραγματικά μας κάνει να αναρωτιόμαστε το πως προσεγγίσει το συγκεκριμένο είδος και αν θα μας δώσει μια ταινία που θα την διαφοροποιεί από τη σορό. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: