Buzz

«The Reflektor Tapes»: Ενα ντοκιμαντέρ για την εμπειρία του να είσαι οι Arcade Fire

στα 10

Ολοκληρώνοντας την εμπειρία του «Reflektor», οι Arcade Fire θα παρουσιάσουν το ντοκιμαντέρ «The Reflektor Tapes» στο Φεστιβάλ του Τορόντο και αμέσως μετά στις αίθουσες.

«The Reflektor Tapes»: Ενα ντοκιμαντέρ για την εμπειρία του να είσαι οι Arcade Fire

Σκηνοθετημένο από τον βραβευμένο στο Sundance Χαλίλ Τζόζεφ και σε παραγωγή της Pulse Films («20,000 Days on Earth», «Shut Up And Play The Hits»), το «The Reflektor Tapes» δεν είναι ένα συμβατικό ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του «Reflektor», του πιο πρόσφατου άλμπουμ των Arcade Fire, αλλά μια συνολική εμπειρία που ξεκινάει από τη γέννηση του δίσκου στη Τζαμάικα, τις πρώτες live εκτελέσεις του στην Αϊτή και κομμάτια της μεγάλης περιοδείας που ακολούθησε την κυκλοφορία του, όλα αυτά μαζί με προσωπικό υλικό του συγκροτήματος και αποσπάσματα συνεντεύξεων - εκμυστηρεύσεων γύρω από αυτό που το ίδιο το γκρουπ περιγράφει ως «το πιο κοντά που φτάσαμε σε αυτό που θέλαμε να είμαστε».

The Reflektor Tapes 607

To τρέιλερ του «The Reflektor Tapes» που μόλις κυκλοφόρησε προδίδει την κεντρική ιδέα ενός ντοκιμαντέρ - εμπειρίας, συμπληρώνοντας έναν από τους ωραιότερους δίσκους που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια.

Μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο (10-20 Σεπτεμβρίου), το «The Reflektor Tapes» θα βγει στις αίθουσες στα τέλη Σεπτεμβρίου.


Δείτε ακόμη ένα απόσπασμα από το «The Reflektor Tapes»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: