Buzz

Ερωτας στα χρόνια της γενοκτονίας. To πρώτο τρέιλερ του «The Promise»

στα 10

O σκηνοθέτης Τέρι Τζορτζ του «Hotel Rwanda» επιστρέφει με μια νέα ταινία και πρωταγωνιστές τους Όσκαρ Αϊζακ, Κρίστιαν Μπέιλ και Σαρλότ Λε Μπον.

Ερωτας στα χρόνια της γενοκτονίας. To πρώτο τρέιλερ του «The Promise»

Πώς μπορεί να κάνει το Χόλιγουντ μια ιστορική ταινία πιο προσβάσιμη στο κοινό του; Μα φυσικά με το να προσθέσει μέσα και το απαραίτητο ρομάντζο. Στην νέα του ταινία «The Promise», o βραβευμένος με Οσκαρ Τέρι Τζορτζ («Hotel Rwanda») καταπιάνεται με ένα ερωτικό τρίγωνο με φόντο την γενοκτονία των Αρμενιών από τους Τούρκους κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και πρωταγωνιστές τους Οσκαρ Αϊζακ, Κρίστιαν Μπέιλ και Σαρλότ Λε Μπον.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κάνει έκκληση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

the promise2

Με tagline «Οι αυτοκρατορίες πέφτουν, η αγάπη επιβιώνει» η ταινία μιλάει για την ζωή ενός Αρμένιου φοιτητή ιατρικής (Οσκαρ Αϊζακ) που γνωρίζει έναν Αμερικάνο δημοσιογράφο του Associated Press (Κρίστιαν Μπέιλ) και την γυναίκα του (Σάρλοτ Λε Μπον), την οποία ερωτεύεται. Ομως, πριν το ρομάντζο τους ευδοκιμήσει, θα ξεκινήσει η γενοκτονία. Και οι τρεις ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τους ανθρώπους που αγαπούν αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Απρίλιο. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: