Buzz

«The Prom»: Ο Ράιαν Μέρφι ετοιμάζει την πρώτη Netflix ταινία του. Με πρωταγωνίστριες την Μέριλ Στριπ και την Νικόλ Κίντμαν

στα 10

Και την Αριάνα Γκράντε. Και την Ακουαφίνα. Και τον Τζέιμς Κόρντεν. Για το Netflix. Mε στόχο τα Οσκαρ.

«The Prom»: Ο Ράιαν Μέρφι ετοιμάζει την πρώτη Netflix ταινία του. Με πρωταγωνίστριες την Μέριλ Στριπ και την Νικόλ Κίντμαν

Βασισμένο στο ομότιτλο, υποψήφιο για Tony μιούζικαλ του Broadway, η ταινία θα αφηγείται την ιστορία μιας μαθητριας σε μια μικρή πόλη της Ιντιάνα, η οποία θέλει να πάει στον χορό των αποφοίτων του σχολείου της μαζί με το κορίτσι της.

Οταν η διοίκηση του σχολείου αρνηθεί η είδηση θα πάρει διαστάσει και μια ομάδα ηθοποιών του Broadway θα αποφασίσουν να την βοηθήσουν με κάθε τρόπο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη: Η Νικόλ Κίντμαν αγαπά τις γάτες της. Οι γατόφιλοι του internet όμως έχουν αντιρρήσεις

meryl streep, nicole kidman 607

Το «The Prom» είναιι η πρώτη ταινία που γυρίζει (ως μέρος της συμφωνίας του με το Netflix) ο Ράιαν Μέρφι κι όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι τίποτα λιγότερο από φιλόδοξη.

Δείτε ακόμη: Ο Ράιαν Μέρφι πάει στο Netflix με ένα πενταετές αποκλειστικό συμβόλαιο

James corden Arianna Grande 607

Με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Μέριλ Στριπ, Νικόλ Κίντμαν, Αριάνα Γκράντε, Ακουαφίνα, Τζείμς Κόρντεν το «The Prom» δεν είναι απλά μια ταινία που κανείς περιμένει με ανυπομονησία, αλλά κι ένα εξαιρετικά δυνατό στοίχημα του Netflix για τα Οσκαρ του 2021.

the prom broadway poster 607