Buzz

To live action ριμέικ της «Μικρής Γοργόνας» έχει τρέιλερ, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε

στα 10

Η Σίρλεϊ ΜακΛέιν και η… Τζίνα Γκέρσον είναι τα μόνα αναγνωρίσιμα ονόματα σε αυτή τη νέα εκδοχή του γνωστού παραμυθιού που ελπίζει να μπερδέψει τους υποψήφιους θεατές.

To live action ριμέικ της «Μικρής Γοργόνας» έχει τρέιλερ, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε

Μπορεί η Disney να έχει βαλθεί να γυρίσει νέες live action βερσιόν για όλες σχεδόν τις κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων του καταλόγου της, στην περίπτωση όμως του ταλαιπωρημένου ριμέικ της «Μικρής Γοργόνας» κάποιοι την πρόλαβαν. Και δεν εννοούμε τη Universal που όπως είναι γνωστό ετοιμάζει μια ανάλογη διασκευή.

Και μάλλον δεν είναι για καλό, καθώς αν δεν ήσασταν ακριβώς ενθουσιασμένοι με την προοπτική ενός ακόμα ριμέικ του γνωστού παραμυθιού, το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξετε γνώμη από την εναλλακτική αυτή συνεισφορά.

Διαβάστε ακόμη: Σαν παραμύθι! Δείτε την Αριάνα Γκράντε και τον Τζον Λέτζεντ να τραγουδούν το «Beauty and the Beast»

The Little Mermaid Shirley MacLaine 607

Τη διασκευή της κλασικής ιστορίας του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν υπογράφουν εδώ οι πανάγνωστοι σκηνοθέτες Κρις Μπουσάρντ και Μπλέικ Χάρις, με βασικούς πρωταγωνιστές τους νεαρούς Γουίλιαμ Μόζλεϊ και Πόπι Ντρέιτον, ενώ η Σίρλεϊ ΜακΛέιν μάλλον δεν φόραγε τα γυαλιά της όταν υπέγραφε το συμβόλαιο, καθώς σίγουρα νομίζει ότι πρωταγωνιστεί στην άλλη, πιο διάσημη εκδοχή.

Το πιθανότερο είναι ότι οι δημιουργοί του φιλμ ελπίζουν να μπερδέψουν το κοινό με παρόμοιο τρόπο, την ώρα που η νέα ταινία της Universal με πρωταγωνίστρια την Κλόι Γκρέις Μόρετς αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα στην παραγωγή της, έπειτα και από την αποχώρηση της Σοφία Κόπολα από την καρέκλα του σκηνοθέτη, με το στούντιο να αναζητά την αντικαταστάτριά της στο πρόσωπο της Ρεμπέκα Τόμας (του ανεξάρτητου «Electrick Children»).

Προς το παρόν, δείτε παρακάτω το τρέιλερ της «άλλης» «Μικρής Γοργόνας», που μπορεί να είναι ή να μην είναι μιούζικαλ, αν κρίνουμε από το σύντομο τραγουδιστό απόσπασμα που ακούγεται φευγαλέα στο βίντεο.


Διαβάστε ακόμη