Buzz

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ κάνει τον απολογισμό του, στο νέο τρέιλερ του «The Old Man and the Gun»

στα 10

Μετά και τη δήλωσή του ότι εγκαταλείπει το σινεμά, το νέο τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του Ρόμπερτ Ρέντφορντ... βλέπεται αλλιώς!

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ κάνει τον απολογισμό του, στο νέο τρέιλερ του «The Old Man and the Gun»

Μπορεί οι μέρες του «Butch Cassidy and the Sundance Kid» να ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, αλλά ακόμη και σήμερα, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ δείχνει ικανός να φέρει εις πέρας μια κινηματογραφική ληστεία με ιδιαίτερη επιτυχία αλλά και χάρη, όπως μπορείτε να δείτε και στο πρώτο τρέιλερ της καινούριας ταινίας του Ντέιβιντ Λόουερι, «The Old Man and the Gun», ο οποίος μετά τα «St. Nick», «Ain’t Them Bodies Saints», «A Ghost Story» και «Ο Πιτ κι ο Δράκος του», επιστρέφει για μια ακόμη φορά σε διαφορετικό ύφος.

Δείτε ακόμη: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Γιούτα - Νέα Υόρκη, 1969

Το νέο, δεύτερο τρέιλερ του «The Old Man and the Gun» μόλις κυκλοφόρησε (δείτε το παρακάτω) και, γνωρίζοντας ήδη τη δήλωση του Ρόμπερτ Ρέντφορντ ότι αυτός θα είναι και ο τελευταίος ρόλος της καριέρας του, ο ηθοποιός μοιάζει να κάνει τον (εκπληκτικό, φυσικά), απολογισμό του: «Οταν σκέφτομαι τον εαυτό μου, σκέφτομαι εκείνο το αγοράκι που ήμουν κάποτε. Θα ήταν περήφανο για μένα; Και κάθε μέρα πλησιάζει και λίγο περισσότερο.»

the old man and the gun 607

Το φιλμ αφηγείται την «ως επί το πλείστον» αληθινή ιστορία του Φόρεστ Τάκερ, ενός ληστή τραπεζών που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη φυλακή (εκτός από τις φορές που απέδρασε από αυτή) και ο οποίος συνέχισε να ασκεί το «επάγγελμά» του ακόμη και μετά τα 70 του. Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ δείχνει απόλυτα cool στο ρόλο του Τάκερ και η Σίσι Σπέισεκ αξιαγάπητη σε αυτόν της γυναίκας που θα ερωτευτεί, ενώ το εξαιρετικό καστ συμπληρώνουν ο σταθερός συνεργάτης του Λόουερι, Κέισι Αφλεκ, και οι Τομ Γουέιτς και Ντάνι Γκλόβερ ως συμμορίτες τού Τάκερ.

Δείτε πιο κάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας (παρατηρήστε τις νεανικές φωτογραφίες του Ρέντφορντ ως mug shots), που θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 28 Σεπτεμβρίου (στην Ελλάδα στις αρχές Οκτωβρίου), αφού περάσει πρώτα από το φεστιβάλ του Τορόντο.


Διαβάστε ακόμη:

the old man and the gun 607