Buzz

Διαβολικές καλόγριες βγαίνουν παγανιά στο τρέιλερ του «The Nun»

στα 10

Το υπερεπιτυχημένο franchise τρόμου του Τζέιμς Γουάν που ξεκίνησε με το «The Conjuring» συνεχίζει ακάθεκτο.

Διαβολικές καλόγριες βγαίνουν παγανιά στο τρέιλερ του «The Nun»

Μετρώντας ήδη τέσσερις ταινίες, το «The Conjuring» και τη συνέχειά του και τις δύο spin-off ταινίες με τη σατανική κούκλα «Annabelle», το franchise τρόμου που δημιούργησε ο Τζέιμς Γουάν είναι ίσως το πιο επιτυχημένο του είδους του σήμερα, καταφέρνοντας αυτό που πολλοί προσπαθούν αλλά ελάχιστοι έχουν καταφέρει: να δημιουργήσει ένα ενιαίο (και εξαιρετικά προσοδοφόρο) κινηματογραφικό σύμπαν φρίκης και ανατριχίλας με πολλές δυνατότητες για ανεξάρτητες συνέχειες.

Η νέα προσθήκη στη σειρά ταινιών ονομάζεται «The Nun» και εξερευνά την προέλευση της διαβολικής καλόγριας την οποία γνωρίσαμε ως περιφερειακό χαρακτήρα που στοίχειωνε τη Βέρα Φαρμίγκα στο «The Conjuring 2».

Διαβάστε ακόμη: Τρέιλερ για το «The Little Stranger»: Ο σκηνοθέτης του «Room» θα κάνει το gothic θρίλερ της χρονιάς;

The Nun 607

Η μικρότερη αδελφή της Βέρα Φαρμίγκα, Τάισα Φαρμίγκα (από το τηλεοπτικό «American Horror Story»), πρωταγωνιστεί σε αυτό εδώ το spin-off (που είναι ταυτόχρονα και πρίκουελ!), στο ρόλο μιας νεαρής καλόγριας στα 1952, η οποία συμμαχεί με έναν καθολικό ιερέα με βασανισμένο παρελθόν (Ντέμιαν Μπιχίρ) σε μια αποστολή σε ένα απομονωμένο μοναστήρι στη Ρουμανία, προκειμένου να διερευνήσουν τη μυστηριώδη αυτοκτονία μιας άλλης μοναχής. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με δαιμονικές παρουσίες και θα ανακαλύψουν μυστικά που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή και τις ψυχές τους.

Το σενάριο υπογράφει ο έμπειρος τρομολάγνος Γκάρι Ντάουμπερμαν («Annabelle», «It»), ενώ όπως συνέβη και στην περίπτωση των δύο ταινιών «Annabelle», ο Γουάν παραδίδει εδώ τα ηνία της σκηνοθεσίας σε έναν φέρελπι δημιουργό τρόμου, στην προκειμένη περίπτωση τον Κόριν Χάρντι (του συμπαθέστατου «The Hallow»).

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον προσεχή Σεπτέμβριο. Προς το παρόν, δείτε το τρέιλερ παρακάτω και κάντε την προσευχή σας.


Διαβάστε ακόμη

The Nun 607