Buzz

«The Normal Heart»: πρώτο trailer σήμερα, μαζί με το φιλί της αγάπης

στα 10

Δείτε το πρώτο μεγάλο trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου και βραβευμένου gay ακτιβιστικού θεατρικού του Λάρι Κρέιμερ. Με τον Ράιαν Μέρφι στη σκηνοθεσία και πρωταγωνιστές τους Τζούλια Ρόμπερτς και Μαρκ Ράφαλο, υπόσχεται να λιώσει τις όποιες αντιστάσεις σας.

«The Normal Heart»: πρώτο trailer σήμερα, μαζί με το φιλί της αγάπης

Σας είχαμε μιλήσει εδώ και ένα χρόνο για την προσπάθεια του Ράιαν Μέρφι, δημιουργού του «Glee» και «American Horror Story», να μεταφέρει το αυτοβιογραφικό θεατρικό έργο του Λάρι Κρέιμερ «The Normal Heart» στην μεγάλη οθόνη. Ο Κρέιμερ κατάφερε την κινηματογραφική διασκευή, έχοντας στο πλευρό του την πρωταγωνίστριά του στο «Eat Pray Love» Τζούλια Ρόμπερτς και το ΗΒΟ που μοιάζει τολμηρότερο πλέον από όσα δείχνει η μεγάλη οθόνη.

To «The Normal Heart» περιγράφει το χτύπημα της νόσου του HIV/AIDS στην γκέι κοινότητα της 80ς Νέας Υόρκης και κυρίως το ρατσιστικό ωστικό κύμα που προκάλεσε στην ευρύτερη κοινωνία.

1

Στο θεατρικό έργο πρωταγωνιστές ήταν οι βραβευμένοι με ΤΟΝΥ για τις ερμηνείες τους Ελεν Μπάρκιν και Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ (ο υπέροχος αδελφός της Λόρα Λίνεϊ στο «The Big C»). Στην κινηματογραφική μεταφορά το ρόλο της «Εμα Μπρούκνερ» (ανάπηρης από πολιομυελίτιδα γιατρού που είναι η μόνη που μιλάει ανοιχτά για την επιδημία αλλά ταυτόχρονα θεωρεί λύση την αποχή των γκέι από το σεξ) έχει αναλάβει η Τζούλια Ρόμπερτς (η οποία επιβάλλεται να τσαλακωθεί καθολικά!), ενώ ο Μαρκ Ράφαλο θα ερμηνεύσει τον συγγραφέα/ακτιβιστή Νεντ Γουίκς που προσπαθεί να ενώσει την κοινότητα για να πολεμήσουν την ομοφοβία.

2

Σε δεύτερους ρόλους θα εμφανίζονται ο Αλεκ Μπόλντγουϊν (ως ο ομοφοβικός δικηγόρος αδελφός του Γουίκς), ο Ματ Μπόμερ («Magic Mike») και Τζιμ Πάρσονς («Big Bang Theory») ο οποίος έπαιζε και στο θεατρικό.

3

Δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, αλλά θυμηθείτε και τα teasers του «The Normal Heart» που σας είχαμε δείξει πρώτοι στο Flix.

Η τηλεταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο ΗΒΟ στις 25 Μαΐου.

.

Περισσότερη καρδιά: