Φεστιβάλ / Βραβεία

«You know what my mother used to call me? Dangerous»: Τρέιλερ για το «The Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

στα 10

Πριν την προβολή της στις Κάννες, η νέα ταινία του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν - μετά τα «Drive» και «God Only Forgives» - αποκαλύπτει την επικίνδυνη ομορφιά της.

 «You know what my mother used to call me? Dangerous»: Τρέιλερ για το «The Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

Λατρέψαμε το «Drive» (και αρκετές από τις προηγούμενες ταινίες του), μας απογοήτευσε το «Μόνο ο Θεός Συγχωρεί», αλλά είμαστε φυσικά διατεθειμένοι να δώσουμε στον Δανό σκηνοθέτη μια ακόμη ευκαιρία. Ειδικά όταν το τρέιλερ της καινούριας ταινίας του δείχνει τόσο μα τόσο ελκυστικό.

Η Ελ Φάνινγκ υποδύεται την Τζέσι, μια νεαρή κοπέλα που θέλει να γίνει μοντέλο και φτάνει στο Λος Αντζελες γεμάτη φιλοδοξίες. Εκεί θα συναντήσει μια ομάδα από γυναίκες παθιασμένες με την ομορφιά και την εξωτερική εμφάνιση που θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν αυτό που εκείνη διαθέτει. Τα νιάτα και την γοητεία της.

Δείτε τις ταινίες που απαρτίζουν το επίσημο πρόγραμμα του 69ου Φεστιβάλ Καννών

Εμμπενυσμένο από την ιστορία της Κόμισσας Μπατόρι, θρυλική δολοφόνο γυναικών στην Σλοβακία του 16ου αιώνα, η οποία σύμφωνα με τον θρύλο έκανε μπάνιο σε αίμα παρθένων για να παραμένει νέα, η ταινία σύμφωνα με τον Ρεφν θα είναι ένα καθαρόαιμο horror film.

the neon demon 607

Με επίκεντρο τις γυναίκες. «Ενα πρωί ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι ήμουν περιτριγυρισμένος και κυριαρχημενος από γυναίκες. Ξαφνικά με κυρίευσε η επιθυμία να κάνω ένα φιλμ για την κακόβουλη ομορφιά». Δεν ξέρουμε πως μπορείτε να ερμηνεύσετε την παραπάνω δήλωση, όμως το τρέιλερ του φιλμ στο οποίο εκτός από την Φάνινγκ πρωταγωνιστούν η Τζένα Μαλόουν, η Κριστίνα Χέντρικς, η Μπέλα Χίθκοτ, ο Ντέσμοντ Χάρινγκτον, κι ο Κιάνου Ριβς δείχνει τουλάχιστον εντυπωσιακό.


Δείτε εδώ και το βρετανικό teaser με περισσότερο υλικό:


Δείτε ακόμη: