Buzz

The Mondo world of Paul Thomas Anderson

στα 10

Αν υποθέσουμε ότι χρειαζόταν μια ακόμη επιβεβαίωση του πόσο σπουδαίο είναι το έργο του, ο Πολ Τόμας Αντερσον, γίνεται ο πρώτος σκηνοθέτης στην ιστορία των Mondo Posters που βλέπει όλες τις ταινίες του να αποκτούν μια συλλεκτική αφίσα.

The Mondo world of Paul Thomas Anderson

Από το «Hard Eight» και μέχρι το φετινό «The Master», ο Αντερσον έχει διαγράψει μια εντελώς ξεχωριστή διαδρομή στο σύγχρονο αμερικάνικο σινεμά, προφταίνοντας με έξι μόλις μεγάλου μήκους ταινίες να αναγνωριστεί σαν ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες των ημερών μας.

Καθώς ετοιμάζει την επόμενη ταινία του, που δεν θα είναι άλλη από την μεταφορά στην οθόνη του βιβλίου του Τόμας Πίντσον «Inherent Vice» και με το «The Master» να παραμένει ακόμη νωπό στη μνήμη ως ένα από τα αριστουργήματα της φετινής κινηματογραφικής σεζόν, η Mondo μας δίνει μια καλή ευκαιρία να επισκεφθούμε και πάλι το έργο του, με αφορμή τις υπέροχες αφίσες που σχεδίασαν διαφορετικοί καλλιτέχνες και graphic designers για τα φιλμ του.

Η αφίσα του «The Master» ήταν η μόνη που προϋπήρχε, οι υπόλοιπες δημιουργήθηκαν τώρα. Ολες είναι εξαιρετικές. Κοιτάξτε τες και γιατί όχι, εμπνευστείτε για ένα Πολ Τόμας Αντερσον Φεστιβάλ, στον καναπέ του σπιτιού σας...

1Rich Kelly

1Rockin' Jelly Bean

1Joao Raus

1Jordan Crane

11Aaron Horkey

1Laurent Durieux