Buzz

«Μια φωνή που λέει ‘κι άλλο’»: Τρέιλερ για το «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» του Σύλλα Τζουμέρκα

στα 10

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Berlinale, βλέπουμε το διεθνές τρέιλερ της ταινίας.

«Μια φωνή που λέει ‘κι άλλο’»: Τρέιλερ για το «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» του Σύλλα Τζουμέρκα

Εντονο, βίαιο και εντελώς σκοτεινό, το τρέιλερ της τρίτης ταινία μεγάλου μήκους του Σύλλα Τζουμέρκα, αποκαλύπτει μια ταινία που υπόσχεται να είναι εξίσου τεταμένη όσο οι προηγούμενές του, μα την ίδια στιγμή πιο κοντά σε ένα σινεμά σχεδόν είδους.

«Αυτό είναι το καλό με τα μικρά μέρη, καθένας βρίσκει την θέση του» λέει ένας από τους ήρωες σε μια σκηνή του φιλμ, αλλά τίποτα καλό δεν μοιάζει να υπάρχει στην μικρή πόλη της ταινίας.

Δείτε ακόμη: To «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» του Σύλλα Τζουμέρκα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Berlinale

Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών 607

Το φιλμ ακολουθεί δύο γυναίκες, μια αστυνομικό και μια εργάτρια σε εργοστάσιο παραγωγής χελιών, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη Δυτική Ελλάδα. Οταν μια μυστηριώδης αυτοκτονία θα φέρει τα πάνω-κάτω στη μικρή πόλη και θα πυροδοτήσει έναν άγριο κύκλο βίας, οι ζωές των δύο γυναικών που μέχρι χθες αγνοούσαν η μία την ύπαρξη της άλλης, αρχίζουν να συγκλίνουν. Δεν το ξέρουν ακόμη, αλλά από τη συνάντησή τους μπορεί να κρέμεται η σωτηρία τους.

Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών 607

Το «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» είναι μια συμπαραγωγή Ελλάδας, Γερμανίας, Ολλανδίας και Σουηδίας. Ο Τζουμέρκας ξανασυνεργάζεται με τις πρωταγωνίστριες της «Εκρηξης» και της «Χώρας Προέλευσης», αντίστοιχα, στους δύο κεντρικούς ρόλους, την Αγγελική Παπούλια και τη Γιούλα Μπούνταλη, ενώ γύρω τους, τη σκοτεινή κοινότητα της πόλης ερμηνεύουν οι Χρήστος Πασσαλής, Αργύρης Ξάφης, Θανάσης Δόβρης, Λαέρτης Μαλκότσης, Μαρία Φιλίνη, Κριστιάν Κουλμπίντα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Μιχάλης Κίμωνας, Θάνος Τοκάκης, Λαέρτης Βασιλείου, Αλκηστις Πουλοπούλου και η Κατερίνα Χέλμη.

Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο.


Δείτε ακόμη: Το Flix πήγε βόλτα στο «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» του Σύλλα Τζουμέρκα