Buzz

Οι γοργόνες τραγουδούν ακόμα: Τρόμος μετά μουσικής στο τρέιλερ για το «The Lure»

στα 10

Κάπου ανάμεσα στο ποπ παραμύθι, την ταινία τρόμου και ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ, το τρέιλερ για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ανιέσκα Σμοτσίνσκα είναι ό,τι πιο υπέροχα εκκεντρικό θα δείτε σήμερα.

Οι γοργόνες τραγουδούν ακόμα: Τρόμος μετά μουσικής στο τρέιλερ για το «The Lure»

Ξεχάστε την Αριελ και τη μικρή γοργόνα της Disney: οι επικίνδυνες πλανεύτρες του βυθού επιστρέφουν στο σινεμά πιο σαγηνευτικές και θανάσιμες από ποτέ, δείχνοντας τα δόντια τους στο απροκάλυπτα ποπ σκηνοθετικό ντεμπούτο της Πολωνέζας Ανιέσκα Σμοτσίνσκα, το οποίο αναβιώνει θεαματικά την ξεχασμένη παράδοση των παραμυθένιων φαντασμαγοριών του ανατολικοευρωπαϊκού σινεμά.

Το «The Lure», το οποίο έχει ήδη διανύσει μια αξιοσημείωτη φεστιβαλική πορεία που ξεκίνησε με την πρεμιέρα του στο περσινό Φεστιβάλ του Σάντανς, εκσυγχρονίζει την κλασική ιστορία του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, μεταφέροντάς την στην Πολωνία της δεκαετίας του ’80 ως ένα εκκεντρικό μείγμα τρόμου και new age μιούζικαλ, με εκκεντρικά μουσικοχορευτικά νούμερα, εντυπωσιακή αισθητική και υπέροχο ποπ σάουντρακ.

Διαβάστε ακόμη: Οχι μόνο κακό παιδί: Αφήστε τον Τομ Χάρντι να σας βάλει για ύπνο μ' ένα παραμύθι

The Lure 607

The Lure 607

The Lure 607

Η ιστορία ακολουθεί δύο αδελφές που αναδύονται από τα σκοτεινά νερά μιας πολωνικής ακτής για να στοιχειώσουν τις ζωές μιας ομάδας μουσικών και να μετατραπούν σχεδόν εν μια νυκτί σε σταρ ενός τοπικού nightclub. Ο έρωτας της μίας για έναν κοινό θνητό θα ανατρέψει τη σχέση τους, ενώ τα δύο αμφίβια κορίτσια παλεύουν ταυτόχρονα να τιθασεύσουν τις ακατανίκητες ορέξεις τους για ανθρώπινη σάρκα και αίμα.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε με αφορμή την έξοδο του «The Lure» στις αμερικανικές αίθουσες αποκαλύπτει ένα οπτικά ευρηματικό φιλμ για όσους προτιμούν τα παραμύθια τους σέξι και αιματοβαμμένα, και μια καθαρά ενήλικη ταινία φαντασίας που έχει όλες τις προοπτικές για ένα μελλοντικό cult status.

Πατήστε το play για να δείτε το βίντεο παρακάτω, μαζί με το αριστουργηματικό πόστερ..


Διαβάστε ακόμη

The Lure poster 607

Tags: The Lure