Φεστιβάλ / Βραβεία

«Αναπτύξαμε έναν κώδικα για να επικοινωνούμε». Πρώτο clip από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Μια πρώτη, μικρή, μα κολοσσιαία υπέροχη σκηνή από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου.

Flix Team
«Αναπτύξαμε έναν κώδικα για να επικοινωνούμε». Πρώτο clip από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

Μπορεί το «The Lobster» να μας είχε κερδίσει ήδη από την υπέροχη ιδέα του σεναρίου του και τις εγγυήσεις που φέρουν τα ονόματα του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, του συν-σεναριογράφου Ευθύμη Φιλίππου και φυσικά του εξαιρετικού καστ, μα κάθε τι ακόμη που βλέπουμε από την ταινία, μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό μας.

Δείτε ακόμη: Ενα γουρούνι και απέραντη μοναξιά στις νέες φωτογραφίες από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

Αυτή η παράξενη ιστορία αγάπης της οποίας θα γίνουμε μάρτυρες αύριο για πρώτη φορά, μοιάζει να είναι ακόμη πιο ρομαντική και σπουδαία απ΄ όσο τολμούσαμε να φανταστούμε.

Σε μια πρώτη σκηνή από το φιλμ που είδαμε χτες στην οθόνη του Grand Theatre Lumiere στην διάρκεια της τελετής έναρξης και που τώρα βρήκε τον δρόμο της για το διαδίκτυο μέσα από το site του Canal Plus, η Ρέιτσελ Βάις εξηγεί πως ο χαρακτήρας της κι εκείνος του Κόλιν Φάρελ δημιούργησαν ένα κώδικα για να επικοινωνούν.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Αόρατες αγκαλιές: Πρώτες αφίσες για το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου!

Κι αυτά που λέει, ο τρόπος που τα λέει και οι αντιδράσεις των δύο ηθοποιών απλά σου ραγίζουν την καρδιά και ταυτόχρονα την κάνουν να πετά ψηλά.

Δείτε την στο βίντεο.

Μάθετε τα παντα για τις ταινίες, το παρασκήνιο, τα νέα, το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών στο ειδικό τμήμα του Flix. Σαν να είστε κι εσείς εκεί...

Περισσότερο «The Lobster»: