Buzz

O «Μικρός Πρίγκιπας» έχει την ταινία που του αξίζει!

στα 10

Το τρέιλερ του «Μικρού Πρίγκιπα», της νέας ταινίας του Μαρκ Οσμπορν («Kung-Fu Panda») που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στις Κάννες δικαιώνει το μύθο του διαχρονικού παραμυθιού του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί σε ένα μαγικό συνδυασμό computer animation και χαρτοκοπτικής stop-motion.

O «Μικρός Πρίγκιπας» έχει την ταινία που του αξίζει!

Φαίνεται τελικά πως ο Μαρκ Οσμπορν - με προϋπηρεσία το υπέροχο «Kung-Fu Panda» - ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να τολμήσει να μεταφέρει στο σινεμά τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί, χωρίς να προδώσει τίποτα από τη μαγεία της ιστορίας του και κυρίως χωρίς να προσπαθήσει να αναμετρηθεί με το μύθο του.

Το τρέιλερ που κάνει το γύρο του κόσμου, εν όψει της πρεμιέρας της ταινίας στο 68ο Φεστιβάλ Καννών, προδίδει πως η ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα» είναι ιδωμένη μέσα από τα μάτια ενός κοριτσιού που ενώ προετοιμάζεται για να γίνει ο τέλειος ενήλικας θα ανακαλύψει τον αεροπόρο που συνάντησε στην έρημο ένα μοναχικό αγόρι και θα δηλώσει πως «δεν είμαι πια τόσο σίγουρη ότι θέλω να μεγαλώσω».

Ο αεροπόρος θα της απαντήσει: «Το πρόβλημα δεν είναι ότι μεγαλώνουμε, αλλά ότι ξεχνάμε.»

Δείτε ακόμη: Δείτε το δίκαια βραβευμένο με Οσκαρ μικρού μήκους αριστουργηματικό «Feast» της Disney

The Little Prince 607

Αν όλα αυτά τα μαγικά συμβαίνουν ήδη από το τρέιλερ, ας είμαστε προετοιμασμένοι για μια μοναδική εμπειρία που εξασφαλίζει και ο διαχωρισμός των τεχνοτροπιών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την ταινία: computer animation για το παρόν και χαρτοκοπτική stop-motion για την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, σε έναν ιδανικό συνδυασμό.

Οι φωνές της ταινίας ανήκουν στους Τζέιμς Φράνκο, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Μαριόν Κοτιγιάρ και Τζεφ Μπρίτζες, ενώ η ημερομηνία εξόδου της ταινίας είναι η 29η Ιουλίου για τη Γαλλία.


Διαβάστε ακόμη:

μικρός πρίγκηπας αφίσα 607