Buzz

«The Last Planet»: Στη νέα ταινία του (ακούραστου) Τέρενς Μάλικ πρωταγωνιστεί ο Χριστός

στα 10

Μετά από την «Κρυμμένη Ζωή» που έκανε την πρεμιέρα της πριν λίγες εβδομάδες στο 72ο Φεστιβάλ Καννών, ο Τέρενς Μάλικ φημολογείται ότι βρίσκεται στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας του 11ης ταινίας.

«The Last Planet»: Στη νέα ταινία του (ακούραστου) Τέρενς Μάλικ πρωταγωνιστεί ο Χριστός

Το ρεπορτάζ έρχεται από τα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που αναφέρουν ότι ο Τέρενς Μάλικ βρίσκεται κοντά στο Ανζιο, νότια της Ρώμης στον βιότοπο Tor Caldara και πως τα γυρίσματα της νέας του ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γούντι Αλεν ξεκινάει γυρίσματα για την 49η του ταινία. Να ποιοι ηθοποιοί τον εμπιστεύθηκαν!

Ο Δήμαρχος του Ανζιο αναφέρει πως «η πόλη είναι περήφανη που έχει επιλεχθεί από έναν σκηνοθέτη και σύγχρονο καλλιτέχνης του διεθνούς βάθους του Τέρενς Μάλικ.»


Το «The Last Planet», απ' όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, είναι μια ταινία που αναπαριστά κεφάλαια από τη ζωή του Χριστού μέσα από τις παραβολες των Ευαγγελίων. Κανείς δεν ξέρει αν η ταινία θα είναι ντοκιμαντέρ (όπως το «Voyage of TIme») ή μια ταινία μυθοπλασίας.

Με τον Τέρενς Μάλικ δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, παρά μόνο τη στιγμή που βλέπεις την κάθε του ταινία στην οθόνη για πρώτη φορά. Η «Κρυμμένη Ζωή» που έκανε την πρεμιέρα της στο 72ο Φεστιβάλ Καννών είχε προηγούμενο τίτλο «Radegung» και θεωρητικά θα ήταν έτοιμη πολλά χρόνια πριν.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την «Κρυμμένη Ζωή»: Με το «A Hidden Life», ο Τέρενς Μάλικ ξαναβρίσκει το δέντρο της ζωής