Buzz

«Θέλεις να γίνεις μέρος της Ιστορίας;»: Νέο - εκρηκτικό - τρέιλερ για το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε

στα 10

Λίγο πριν την μεγάλη του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, το «The Irishman» ανοίγει τα χαρτιά του σε ένα νέο τρέιλερ που βλέπεται... δυνατά.

Flix Team
«Θέλεις να γίνεις μέρος της Ιστορίας;»: Νέο - εκρηκτικό - τρέιλερ για το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στη νέα πολυαναμενόμνη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, με σενάριο που υπογράφει ο Στιβ Ζέλιαν του «Moneyball», σε διεύθυνση φωτογραφίας του Ροντρίγκο Πριέτο των «Silence» και «The Wolf of Wall Street» και παραγωγή Netflix.

Tο «The Irishman» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του best-seller «I Heard You Paint Houses» (2003) του Τσαρλς Μπραντ που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους του μεγαλύτερου συνδικάτου, στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και αυτός που θεωρείται ότι τον σκότωσε. Μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ένας απατεώνας και πληρωμένος δολοφόνος που δούλεψε μαζί με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ου αιώνα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απέκλεισε τον Μίκι Ρουρκ από το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε;

The Irishman

Γεφυρώνοντας δεκαετίες, η ταινία καταγράφει ένα από τα μεγαλύτερα, άλυτα μυστήρια της αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του Τζίμι Χόφα, θρυλικού αφεντικού εργατικής ένωσης, και προσφέρει ένα μεγαλειώδες ταξίδι μέσα από τους κρυφούς διαδρόμους του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του διεργασίες, έχθρες και συνδέσεις με τη μαζική πολιτική.

Η πρεμιέρα της ταινίας στο Alice Tully Hall του Lincoln Center, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ η ταινία θα βγει στις περισσότερες χώρες πριν την πρεμιέρα της στο Netflix. Το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα.


Διαβάστε ακόμη: Θα δούμε το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε στις ελληνικές αίθουσες;

The Irishman