Buzz

O Σεθ Ρόγκεν και ο Τζέιμς Φράνκο εισβάλλουν στη Βόρειο Κορέα. Πρώτο teaser για το «The Interview»

στα 10

Τα καπιταλιστικά γουρούνια που μας έδωσαν το «This is the End» και το «Ανυπόφοροι Γείτονες» επιστρέφουν με το απίθανο σχέδιο δύο ρεπόρτερ εντεταλμένων να δολοφονήσουν τον δικτάτορα της Βορείου Κορέας. Ναι, βρίσκεστε ήδη σε μια κωμωδία με τον Σεθ Ρόγκεν και τον Τζέιμς Φράνκο...

O Σεθ Ρόγκεν και ο Τζέιμς Φράνκο εισβάλλουν στη Βόρειο Κορέα. Πρώτο teaser για το «The Interview»

«Είναι η απόπειρά μας για μια εκδοχή ενός μεγάλου πολιτικού κατασκοπικού θρίλερ, αλλά με πρωταγωνίστές εμένα και τον Φράνκο. Είναι η συνταγή που χρησιμοποιούμε συχνά: παίρνουμε ένα κινηματογραφικό είδος και προσθέτουμε μερικούς ηλίθιους. Το "This is the End" ήταν ένα θρίλερ με ηλίθιους, το "Pineapple Express" ήταν μια ταινία δράσης των 80s με ηλίθιους. Ετσι αυτό είναι οι "Τρεις Μέρες του Κόνδορα" με ηλίθιους.»

Η περιγραφή του Σεθ Ρόγκεν για το «The Interview» είναι κατατοπιστική σχετικά με το πως ακριβώς αποφασίζει κάποιος να ξεκινήσει καν μια ταινία που αφηγείται την ιστορία δύο ρεπόρτερ που καταφέρνουν να κλείσουν μια συνέντευξη με τον Κιμ Τζονγκ Ουν, για να ανακαλύψουν στην πορεία πως η αποστολή τους είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο της CIA για να τον δολοφονήσουν.

Εξίσου κατατοπιστικό είναι και το πρώτο teaser του «The Interview» που μόλις κυκλοφόρησε και κινείται στα όρια του «Μποράτ», με ολίγη από buddy movie και αποτελεί το επιστέγασμα της «σχέσης» του Ρόγκεν με τον Φράνκο που τον τελευταίο καιρό μας χαρίζουν μια σειρά από ξεκαρδιστικά spoofs της χολιγουντιανής καθημερινότητας, με έμφαση στο γάμο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουεστ.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος Kanye West; Ποια Κιμ Καρντάσιαν; Ο Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν σε μια παρωδία άνευ προηγουμένου

2

Φυσικά και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για την πολιτική σκοπιμότητα μιας ταινίας στην οποία η Αμερική εισβάλλει στη Βόρειο Κορέα, όπως και για το αν τελικά μια τρελή κωμωδία μπορεί να έχει πάντα για άλλοθι της την «ηλιθιότητα», αλλά το όλο πακέτο μοιάζει διασκεδαστικό και αρκούντως ποπ - τόσο ώστε σχεδόν να το πάρουμε και στα σοβαρά.

Δείτε εδώ το πρώτο teaser του «The Interview», σε σκηνοθεσία του Ιβαν Γκόλντμπεργκ και του Σεθ Ρόγκεν που είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2014:


Διαβάστε ακόμη: