Buzz

«The Hunger Games: Catching Fire»: Καινούρια Αρένα, καινούριες στολές, νέοι χαρακτήρες

στα 10

Τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους του «Hunger Games» ξεκίνησαν και οι πρώτες φωτογραφίες είναι εδώ. Ευκαιρία να δούμε τι να περιμένουμε...

«The Hunger Games: Catching Fire»: Καινούρια Αρένα, καινούριες στολές, νέοι χαρακτήρες

Μετά από κάμποσες μέρες γυρισμάτων στην Ατλάντα, η παραγωγή του «Catching Fire» μεταφέρθηκε στη Χαβάη, αφού όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο [ακολουθεί μικρό spoiler], θα ξέρετε πως οι 75 Αγώνες Πείνας που συγκεντρώνουν ζευγάρια νικητών από όλους τους προηγούμενους, σε μια προσπάθεια του Προέδρου Σνόου να εφεύρει μια δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να ξεφορτωθεί την Κάτνις που γίνεται σύμβολο αντίστασης για όλες τις περιοχές, λαμβάνουν χώρα σε μια αρένα που έχει και μπόλικο νερό.

Φυσικά, όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές της προηγούμενης ταινίας επιστρέφουν στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Φράνσις Λόρενς του «I am Legend». Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η Κάτνις Εβερντιν, ο Τζός Χάτσερον είναι ξανά ο Πίτερ Μέλαρκ [ακολουθεί μικρό spoiler] ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν ξέρει να κολυμπά [τέλος του spoiler], ενώ παρόντες θα είναι και ο Λίαμ Χέμσγουροθ, ο Γούντι Χάρελσον, η Ελίζαμπεθ Μπανκς, ο Λένι Κράβιτς, ο Στάνλεϊ Τούτσι και ο Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Ανάμεσα στους καινούριους χαρακτήρες όμως συναντάμε ακόμη τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στον ρόλο του επικεφαλής των Αγώνων Πλούταρχ Χέβενσμπι, ή τον τον Σαμ Κλάφλιν στον ρόλο του δεινού κολυμβητή και ιδιαίτερα ικανού με την τρίαινα, παλιότερου νικητή για την Περιοχή 4, Φίνικ Οντέρ. Η Τζένα Μαλόουν είναι Τζοάνα Μέισον, νικήτρια από την Περιοχή 7 με μια «εξαιρετική ικανότητα να σκοτώνει», η Λιν Κοέν η 80χρονη Μαγκς, η πιο ηλικιωμένη εν ζωή νικήτρια των Αγώνων Πείνας. Ο Τζέφρι Ράιτ είναι ο Μπιτ, ή «Volts» αν προτιμάτε, νικητής από την Περιοχή 3 και εξαιρετικά ικανός με οτιδήποτε έχει να κάνει με ηλεκτρισμό. Σύντροφός του η Γουάιρες, την οποία υποδύεται η Αμάντα Πλάμερ, μια λίγο παράξενη γυναίκα που έχει το «χαϊδευτικό» Nuts!

Μια σειρά από ηθοποιούς συμπληρώνουν τους δεύτερους ρόλους (αυτοί δηλάδή που σκοτώνονται γρήγορα) στο cast αυτών των επετειακών Αγώνων Πείνας, που μπορεί να ξεκίνησαν για τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές του φιλμ, αλλά που έχουν έναν μάλλον μακρύ δρόμο για να φτάσουν στις οθόνες μας, αφού η ημερομηνία εξόδου της ταινίας, είναι στις 22 Νοεμβρίου του 2013.