Buzz

«The Host»: τι έχουν να δουν τα μάτια μας! Υποτιτλισμένο teaser trailer

στα 10

Μπορεί η έξοδός του στις αίθουσες να απέχει κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, αλλά το πρώτο teaser του «The Host» είναι εδώ, αποκλειστικά υποτιτλισμένο. Δείτε το με τα μάτια σας!

«The Host»: τι έχουν να δουν τα μάτια μας! Υποτιτλισμένο teaser trailer
Τα ματάκια μου με καίνε...

Με το saga του «Twilight» να φτάνει στη δύση του σε λίγους μήνες, ο καιρός να αρχίσει να χτίζεται το buzz για την επόμενη κινηματογραφική μεταφορά βιβλίου της Στέφανι Μέγιερ, προφανώς έφτασε.

Κι αν η ιδέα πίσω από το «The Host» μοιάζει ακόμη πιο εξωφρενική κι από αυτή μιας νεαρής μαθήτριας που δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε έναν βρικόλακα κι έναν λυκάνθρωπο, το πρώτο teaser του φιλμ μακράν απέχει από την αισθητική του «Twilight».

Οπως αντιλαμβάνεστε από το σύντομο τρέιλερ, το «The Host» εξιστορεί μια εξωγήινη εισβολή που γίνεται εκ των έσω, με πνεύματα από άλλους κόσμους που καταλαμβάνουν τα σώματα των κατοίκων του πλανήτη μας και τη ζωή της Μέλανι, μιας νεαρής κοπέλας που παλεύει να κρατήσει την ανθρωπιά της.

Βασισμένο σε μυθιστόρημα της Στέφανι Μέγιερ, το «The Host» χτίζεται πάνω στην παράξενη συνεργασία ξενιστή και «εξωγήινου παράσιτου», που μαζί θα προσπαθήσουν να σώσουν την οικογένεια της Μέλανι καθώς και τον αγαπημένο της...

Το teaser πάντως δείχνει πειστικό και έξυπνο και η παρουσία της Σίρσα Ρόναν στον πρωταγωνιστικό ρόλο δίνει πόντους στο σχέδιο. Μαζί της πρωταγωνιστούν η Νταϊάν Κρούγκερ και ο Γουίλιαμ Χερτ, ενώ σκηνοθετεί ο Αντριου Νίκολ που τελευταία φορά συναντήσαμε στο «In Time».

Το «The Host» θα βγει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2013, από την Audiovisual.