Buzz

Δεν θα ξαναδείτε ποτέ τα muppets με το ίδιο μάτι. Πρώτο τρέιλερ του «The Happytime Murders»

στα 10

O γιος του Τζιμ Χένσον είναι έτοιμος να μας δείξει τι γίνεται με τα muppets όταν δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά.

Δεν θα ξαναδείτε ποτέ τα muppets με το ίδιο μάτι. Πρώτο τρέιλερ του «The Happytime Murders»

Αν κάτι είχαν να μας διδάξουν οι ταινίες όπως το «South Park: Bigger, Longer and Uncut», το «Team America: World Police» και το «Sausage Party» είναι ότι επειδή είναι κινούμενα σχέδια ή έχουν κούκλες δεν πάει να πει πως είναι και κατάλληλες για παιδιά.

Με αυτή ακριβώς την λογική έρχεται και η νέα ταινία της Μελίσα ΜακΚάρθι με τίτλο «The Happytime Murders» η οποία έχει ως σκοπό να κάνει τα muppets που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε από το «Sesame Street» σε κάτι το τελείως ιερόσυλα αστείο και πορνογραφικά κανιβαλιστικό. Στην ταινία, η οποία είναι μάλιστα σκηνοθετημένη από τον γιο του δημιουργού των muppets Τζιμ Χένσον, Μπιλ Χένσον, η ΜακΚάρθι παίζει τον ρόλο μιας ντετέκτιβ η οποία αναγκάζεται να συνεργαστεί με ένα muppet αστυνομικό, για να εξιχνιάσουν τις δολοφονίες του καστ ενός αγαπημένου τηλεοπτικού σόου με, φυσικά, muppets.

Δείτε ακόμα: Μια αγνώριστη Μελίσα ΜακΚάρθι στο τρέιλερ του «Can You Ever Forgive Me?»

the happytime murders 607

Το πρώτο NSFW τρέιλερ ήδη κυκλοφόρησε και σίγουρα μην το δείτε με παιδιά γύρω σας, μιας και περιέχει ακόμη και… μια εκσπερμάτωση από muppet! Πολλά από τα αστεία φαίνεται να είναι απλά τολμηρά χωρίς να έχουν καμία δόση χιούμορ, αλλά η ταινία σίγουρα θα μας κάνει να μην ξαναδούμε ποτέ τα muppets με το ίδιο μάτι, και θα δείξει αν θα καταφέρει να κάνει τα κόκαλα του Τζιμ Χένσον να τρίζουν στον τάφο του ή όχι.

Το «The Happytime Murders» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αμερικάνικες αίθουσες στις 17 Αυγούστου.


Διαβάστε ακόμα:

the happytime murders poster 607