Buzz

«The Greasy Strangler»: Ακατάλληλο τρέιλερ για την πιο βρώμικη ταινία του φετινού Σάντανς

στα 10

Δεν ξέρουμε ακριβώς αν αυτό είναι καλό ή κακό, αλλά σίγουρα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

«The Greasy Strangler»: Ακατάλληλο τρέιλερ για την πιο βρώμικη ταινία του φετινού Σάντανς

Από καιρό σε καιρό κάνει την εμφάνισή της στα διεθνή (αμερικανικά κυρίως) φεστιβάλ κάποια ανεξάρτητη low budget ταινία τόσο εξωφρενική και εκκεντρική που προκαλεί ακραίες αντιδράσεις αγάπης και μίσους. Είναι ίσως ακόμα πολύ νωρίς για να προβλέψει κανείς με ακρίβεια ποια θα είναι φέτος αυτή η ταινία, έχουμε όμως ήδη μια σοβαρή υποψηφιότητα!

Διαβάστε ακόμη: «Swiss Army Man». Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι πτώμα

The Greasy Strangler 5

Με executive producer τον Μπεν Γουίτλι του «High-Rise» και παραγωγό την εταιρεία του Ελάιζα Γουντ, το «The Greasy Strangler» του πρωτοεμφανιζόμενου Τζιμ Χόσκινγκ έκανε αίσθηση (με κάθε σωστό και λάθος τρόπο) στα Φεστιβάλ του Σάντανς και του SXSW, με την αλλόκοτη ιστορία ενός πατέρα και του γιου του, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι για τα μάτια μιας γυναίκας. Την ίδια στιγμή που ο ανταγωνισμό τους κορυφώνεται, ένα γλοιώδης μανιακός λυμαίνεται τους κακόφημους δρόμους του Λος Αντζελες, δολοφονώντας αθώους και κερδίζοντας το παρατσούκλι ο «Λιγδιάρης Στραγγαλιστής».

[image 61782]

Οι πρώτες κριτικές αποκάλεσαν το φιλμ αποκρουστικό, αηδιαστικό, διεστραμμένο και ευπρόσδεκτα αλλόκοτο, ενώ κάποιοι το συνέκριναν με τις πρώιμες ταινίες του Τζον Γουότερς και τις κακόφημες παραγωγές της Troma Films. Και δεν είναι να απορεί κανείς, καθώς ήδη το τρέιλερ μοιάζει με μια πανδαισία κακού γούστου, φιλοξενώντας εκρήξεις σπλάτερ, κλανιές, πλαδαρά πέη και κάθε είδους σωματικά υγρά – το υλικό από το οποίο φτιάχνονται οι καλύτερες μεταμεσονύχτιες προβολές, δηλαδή!

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω με δική σας ευθύνη... εμείς (σχεδόν) ανυπομονούμε.


Διαβάστε ακόμη

The Greasy Strangler poster

The Greasy Strangler 4

The Greasy Strangler 6

The Greasy Strangler 7