Buzz

«The Good Liar»: Η ταινία που όλοι θα βαριόμασταν να δούμε. Αν δεν έμοιαζε τόσο συναρπαστική

στα 10

Ο Ιαν ΜακΚέλεν κι η Ελεν Μίρεν κάνουν μια κλισέ ιστορία να σου κόβει την ανάσα.

«The Good Liar»: Η ταινία που όλοι θα βαριόμασταν να δούμε. Αν δεν έμοιαζε τόσο συναρπαστική

Ενας άντρας, κατ' εξακολούθηση απατεώνας, ενίοτε και δολοφόνος, αποπλανεί μια γυναίκα για να της φάει την περιουσία, μόνο που στην πορεία ανακαλύπτει ότι ίσως έχει αληθινά αισθήματα γι' αυτήν. Βαρετό και χιλιοειδωμένο; Ναι, αλλά ίσως όχι έτσι.

Διαβάστε ακόμη: «The Good Liar». Ο Ιαν ΜακΚέλεν λέει ψέματα στην Ελεν Μίρεν

Ο Μπιλ Κόντον, ο σκηνοθέτης που υπέγραψε δύο μέρη του «Twilight Saga», αλλά και τη live action «Πεντάμορφη και το Τέρας», φαίνεται πως βρίσκει τον καλύτερό του εαυτό όταν συνεργάζεται με τον Ιαν ΜακΚέλεν, πράγμα όχι δύσκολο. Μαζί δούλεψαν στα «Gods and Monsters» και «Ο Κύριος Χολμς» και μαζί συνεχίζουν, τώρα, με το «The Good Liar», φέρνοντας στην παρέα τους το μεγαλειώδες κινηματογραφικό κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Ελεν Μίρεν.

the good liar 607

Στην ταινία, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Νίκολας Σερλ, ο Ιαν ΜακΚέλεν είναι ο Ρόι Κόρτνεϊ, ένας επαγγελματίας απατεώνας που γνωρίζει την πλούσια χήρα Μπέτι ΜακΛις της Ελεν Μίρεν στο διαδίκτυο και αποφασίζει να τη γοητεύσει με σκοπό να απομυζήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από αυτή. Παρότι ο Ρόι είναι έμπειρος στους κανόνες του Κακού - προλαβαίνει και μια δολοφονία εδώ κι εκεί - όταν η Μπέτι του ανοίξει το σπίτι και την καρδιά της, νιώθει να συγκινείται απρόσμενα και, μάλλον, καταστροφικά.

Μετά το πρώτο τρέιλερ του «The Good Liar» που έδινε δικαιολογημένα έμφαση στους δυο πρωταγωνιστές και τους ήρωές του, το δεύτερο δίνει τόπο στη δράση, σ' ένα κυνικό χιούμορ κι έναν ταχύτατο ρυθμό που μας κάνει ν' ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο να δούμε την ταινία στις αίθουσες - στην Ελλάδα στις 21 Νοεμβρίου, από την Tanweer. Δείτε το παρακάτω.