Buzz

Μια Dame κι ένας Sir, η Ελεν Μίρεν κι ο Ιαν ΜακΚέλεν, θ' αποδείξουν μαζί αν είναι... Good Liars

στα 10

Το best-seller «The Good Liar» μεταφέρει στο σινεμά ο Μπιλ Κόντον - αλλά μ' αυτό το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, θα βλέπαμε οτιδήποτε.

Μια Dame κι ένας Sir, η Ελεν Μίρεν κι ο Ιαν ΜακΚέλεν, θ' αποδείξουν μαζί αν είναι... Good Liars

Ο Νίκολας Σερλ δεν πιστεύει την τύχη του - και τ' ομολογεί κι ο ίδιος. Ο Βρετανός δημόσιος υπάλληλος συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγα χρόνια κι είπε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ζωής του, να γράψει ένα μυθιστόρημα, μια και είχε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του. Το αποτέλεσμα ήταν το θρίλερ «The Good Liar», που εκδόθηκε από την Penguin, πούλησε πάνω από 100.000 αντίτυπα σ' όλο τον κόσμο πέρυσι και τώρα γίνεται ταινία από τη Warner Bros.

Δείτε ακόμη: Ο Λίαμ Νίσον θυμάται την πρώτη φορά που είδε την Ελεν Μίρεν - και του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι

Η ιστορία παρακολουθεί τον Ρέι, έναν ηλικιωμένο τέως απατεώνα, που αναζητά μια νέα αγάπη online. Το site που επισκέπτεται θα τον οδηγήσει στην 60χρονη Μπέτι. Αυτή εδώ όμως δεν είναι μια ιστορία έρωτα στην τρίτη ηλικία. Είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ γεμάτο ανατροπές. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπιλ Κόντον, με τελευταία του δουλειά τον αξέχαστο «Κύριο Χολμς».

ιαν μακκέλεν 607

Το «The Good Liar» θα φέρει ξανά τον σκηνοθέτη κοντά στον Ιαν ΜακΚέλεν που θα ενσαρκώσει τον Ρέι κι απέναντί του την ακαταμάχητη Ελεν Μίρεν ως Μπέτι. Οι δυο σπουδαίοι ηθοποιοί έχουν παίξει αρκετές φορές μαζί στο θέατρο, αλλά αυτή θα είναι, παραδόξως, η πρώτη τους συνεργασία στην οθόνη.

ελεν μίρεν 607

«Εχω μείνει άναυδος,» δηλώνει ο συγγραφέας Νίκολας Σερλ. «Αυτοί οι ήρωες, που προήλθαν από το μυαλό μου, βρίσκονται ξαφνικά στην οθόνη, σαν να είναι αληθινοί. Είναι μια εμπειρία μάλλον σουρεαλιστική. Το βιβλίο μου γίνεται μια ταινία με δύο σταρ κι έναν τόσο δυνατό σκηνοθέτη. Τα έχω χάσει. Ή απλώς μιλάω σαν θαμπωμένος συγγραφέας!» Το «The Good Liar» έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματά του και βρίσκεται σε post-production, με σκοπό να είναι έτοιμο για τις αίθουσες στις αρχές του 2019.

Διαβάστε ακόμη: