Buzz

Τρόμος από τον τόπο σου: Τρέιλερ για το «The Field Guide to Evil»

στα 10

Η σπονδυλωτή ταινία περιλαμβάνει οκτώ ιστορίες φολκ τρόμου απ’ όλο τον κόσμο, με τον Γιάννη Βεσλεμέ ανάμεσα στους σκηνοθέτες της.

Τρόμος από τον τόπο σου: Τρέιλερ για το «The Field Guide to Evil»

Οκτώ μικρού μήκους ταινίες, οκτώ (εννιά στην πραγματικότητα) ανερχόμενοι σκηνοθέτες απ’ όλο τον κόσμο, ισάριθμες ιστορίες τρόμου εμπνευσμένες από την παράδοση διαφορετικών χωρών.

Αυτό είναι το κόνσεπτ πίσω από το σπονδυλωτό φιλμ «The Field Guide to Evil», που αναζητά τις κοινές ρίζες του τρόμου σε μύθους, θρύλους και παραδόσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Διαβάστε ακόμη: Στο «Field Guide to Evil» όλος ο κόσμος είναι ένα φολκ, τρομακτικά fun γαϊτανάκι

The Field Guide to Evil 607

Πίσω από την κάμερα βρίσκονται μια ομάδα ταλαντούχων και υποσχόμενων δημιουργών του είδους που μας έχουν δώσει ήδη μερικά αρκούντως ανησυχητικά δείγματα τρόμου και φαντασίας: ο Βρετανός Πίτερ Στρίκλαντ («Berberian Sound Studio», «The Duke of Burgundy»), η Πολωνή Ανιέσκα Σμοτσίνσκα («The Lure»), οι Αυστριακοί Σέβεριν Φιάλα και Βερόνικα Φραντς («Goodnight Mommy»), η Γερμανίδα Κάτριν Γκέμπε («Nothing Bad Can Happen»), o Ινδός Ασίμ Αλουβάλια («Miss Lovely»), ο Τούρκος Καν Εβρενόλ («Baskin»), ο Αμερικανός Κάλβιν Ρίντερ («The Oregonian», «The Rambler») και ο «δικός μας» Γιάννης Βεσλεμές («Νορβηγία»).

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, που έκανε πέρσι πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του SXSW του Τέξας, προβλήθηκε στη συνέχεια, μεταξύ άλλων στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τώρα βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες σε περιορισμένο κύκλωμα και στη συνέχεια σε VOD από τη NEON/SuperLTD.


Διαβάστε ακόμη