Buzz

Η Κέιτ Γουίνσλετ και η Εμα Στόουν στο «The Favourite», τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου!

στα 10

Γνωρίζαμε ότι ο Γιώργος Λάνθιμος έχει στα σκαριά μια ταινία εποχής και να που τώρα η φήμη επιβεβαιώνεται με all-star cast και το φιλμ που θα διαδεχθεί το «The Lobster» στη φιλμογραφία του.

Η Κέιτ Γουίνσλετ και η Εμα Στόουν στο «The Favourite», τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου!

Ηταν 2012, όταν ο Γιώργος Λάνθιμος σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για τα μελλοντικά του σχέδια μετά από τη μετακόμισή του στο Λονδίνο. Τότε είχε αναφέρει τρεις ταινίες ως πιθανές να είναι οι επομενές του. Η μία, μάθαμε λίγο αργότερα πως ήταν το «The Lobster» που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 68ο Φεστιβάλ Καννών αποσπώντας το Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής και ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αίθουσες του κόσμου.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: «Εχεις σκεφτεί τι ζώο θέλεις να γίνεις αν μείνεις μόνος;» Τρέιλερ για το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

Η δεύτερη την είχε χαρακτηρίσει τότε απλά ως «μια ταινία εποχής». Και να που τώρα αποκαλύπτεται πως το επόμενο σχέδιο του, μετά το «The Lobster» είναι όντως μια ταινία εποχής με τον τίτλο «The Favourite». Το σενάριο δεν υπογράφεται από τον Γιώργο Λάνθιμο και τον Ευθύμη Φιλίππου, αλλά από τους Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα και αφηγείται την γαλαζοαίματη ιστορία τριών γυναικων: της Βασίλισσας Αννας, της Σάρας, Δούκισα του Μάρλμπορο και της μακρινής ξαδέλφης της Σάρα, Αμπιγκέιλ. Η ταινία τοποθετείται στο τέλος του 17ου αιώνα, όταν η Βασίλισσα Αννα βρισκόταν στο θρόνο (1702-1707) και αφορά τις σχέσεις εξουσίας των τριών γυναικών στην αυλή του παλατιού.

Το all-star cast που ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις (όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Deadline) θέλει την Ολίβια Κόλμαν (που παίζει και στο «The Lobster») να υποδύεται τη Βασίλισσα Αννα, την Κέιτ Γουίνσλετ στο ρόλο της Σάρα και την Εμα Στόουν στο ρόλο της Αμπιγκέιλ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την Ανοιξη του 2016, ενώ η παραγωγή ανήκει στην Scarlet Films, αλλά και την Element Pictures που ήταν και ο βασικός παραγωγός του «The Lobster».

Αναμένουμε όλο ανυπομονησία...

Διαβάστε ακόμη: