Buzz

Εφιάλτης σε άσπρο και μαύρο: Τρέιλερ για το «The Eyes of My Mother»

στα 10

H arthouse ταινία τρόμου που στάθηκε μια από τις πιο ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στο φετινό Φεστιβάλ του Σάντανς ετοιμάζεται να στοιχειώσει και τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Εφιάλτης σε άσπρο και μαύρο: Τρέιλερ για το «The Eyes of My Mother»

Σε ένα απομονωμένο αγροτόσπιτο στη μέση του πουθενά, μία μητέρα, πρώην χειρουργός από την Πορτογαλία, διδάσκει στην κόρη της, Φρανσίσκα, τα μυστικά της ανατομίας σε μια προσπάθεια να τη συμφιλιώσει με την έννοια του θανάτου. Ενα απόγευμα, ένας μυστηριώδης εισβολέας καταστρέφει την ειδυλλιακή οικογενειακή ζωή τους, τραυματίζοντας ανεπανόρθωτα την ψυχή του μικρού κοριτσιού και ξυπνώντας της παράλληλα μερικές αλλόκοτες περιέργειες. Καθώς τα χρόνια περνούν, η μοναξιά και τα τραύματα του παρελθόντος κάνουν την απεγνωσμένη ανάγκη της νεαρής πλέον κοπέλας για μια επαφή με τον έξω κόσμο να πάρει σκοτεινή τροπή.

Διαβάστε ακόμη: «Raw»: Αυτή είναι η ταινία τρόμου που προκάλεσε πολλαπλές λιποθυμίες στο Φεστιβάλ του Τορόντο!

The Eyes of My Mother 607

Αυτά είναι όλα χρειάζεται να ξέρετε για την υπόθεση του «The Eyes of My Mother», του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Αμερικανού Νίκολας Πες, που έκανε αίσθηση στο Φεστιβάλ του Σάντανς, διχάζοντας το κοινό αλλά κάνοντας πολλούς να μιλούν για την arthouse ταινία τρόμου της χρονιάς και για μια από τις ανεξάρτητες αποκαλύψεις της φετινής διοργάνωσης.

Η εξπρεσιονιστική ασπρόμαυρη φωτογραφία, τα μακάβρια μαθήματα ανατομίας και μια αδιάκοπη, υπαινικτική αίσθηση απειλής που προδιαθέτει τη φαντασία μας για ακόμα πιο φρικτές εικόνες από αυτές που υπαινίσσεται το τρέιλερ αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα, σε ό,τι μοιάζει με μια εκτροχιασμένη ιστορία εκδίκησης και εμπνευσμένης American Gothic εικονογραφίας.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και την αφίσα της ταινίας, η οποία θα προβληθεί στο μεταμεσονύχτιο τμήμα των Νυχτών Πρεμιέρας.


Διαβάστε ακόμη

The Eyes of My Mother poster 607