Buzz

Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία της Κλόι Ζάο «Eternals»

στα 10

Η πολυαναμενόμενη ταινία της Ζάο για το MCU έκανε χτες την πρεμιέρα της και πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν κάτι να πουν γι' αυτήν.

Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία της Κλόι Ζάο «Eternals»

Επιτέλους, μετά από μήνες αναβολής, η πολυαναμενόμενη ταινίας της Κλόι Ζάο «Eternals», έκανε την πρεμιέρα της χτες στο El Capitan Theater του Λος Αντζελες.

Πρόκειται για την 26η ταινίας του MCU και την τρίτη στην Τέταρτη Φάση του, μετά τα «Black Widow» και «Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών». Το επίσημο εμπάργκο για τις κριτικές της ταινίας είναι στις 24 Οκτωβρίου μετά και την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, αλλά όσοι την είδαν χτες είχαν το ελεύθερο να ανεβάσουν τις αντιδράσεις τους στα social media.

Διαβάστε ακόμα: Η ταινία της Marvel «Eternals» κρίθηκε ακατάλληλη στη Ρωσία

eternals 607

Κάποιοι την θεωρούν αριστούργημα, ενώ κάποιοι αναφέρουν πως δεν πρόκειται για ταινία του MCU αλλά για ταινία της Κλόι Ζάο από την αρχή ως το τέλος. Μπορείτε να τις διαβάσετε όλες παρακάτω.

Στην ταινία πρωταγωνιστού η Τζέμα Τσαν (Σέρσι), ο Ρίτσαρντ Μάντεν (Ικαρις), ο Κουμάιλ Ναντζιάνι (Κίνγκο), η Λία ΜακΧιου (Σπράιτ), ο Μπράιαν Τάιρι Χένρι (Φάστος), η Λόρεν Ρίντλοφ (Μάκαρι), ο Μπάρι Κέογκαν (Ντρούιγκ), ο Ντον Λι (Γκίλγκαμες), η Σάλμα Χάγιεκ (Αζακ), η Αντζελίνα Τζολί (Θένα) και ο θνητός Κιτ Χάρινγκτον (Ντέιν Γουίτμαν).

Το «Eternals» κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.