Buzz

Το σίκουελ του «The Edge of Tomorrow» έρχεται με νέο τίτλο

στα 10

O σκηνοθέτης της ταινίας Νταγκ Λάιμαν ετοιμάζει ένα σίκουελ που θα μας αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα σίκουελ. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Το σίκουελ του «The Edge of Tomorrow» έρχεται με νέο τίτλο

To «The Edge of Tomorrow» του Νταγκ Λάιμαν είχε τα πάντα για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φαν των ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Από τότε πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν μια συνέχεια της πετυχημένης αυτής περιπέτειας, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε την αποχώρηση κάποιων από των δυο πρωταγωνιστών της Έμιλι Μπλαντ και Τομ Κρουζ.

Ο Λάιμαν, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε πως μια συνέχεια του «The Edge of Tomorrow» δεν είναι μακριά. Μάλιστα βρισκόταν και στην ευχάριστη θέση να δηλώσει πως και οι δυο πρωταγωνιστές, Μπλαντ και Κρουζ, θα επιστρέψουν ενώ έχουν και νέο τίτλο. «Έχουμε μια υπέροχη ιστορία! Είναι εκπληκτική! Πολύ καλύτερη από την πρώτη ταινία, και εγώ έχω λατρέψει την πρώτη» δήλωσε ο Λάιμαν και συνέχισε πως «η ταινία θα λέγεται ‘Live Die Repeat and Repeat’. O Τομ είναι ξετρελαμένος με την ταινία. Η Έμιλι είναι επίσης ξετρελαμένη. Το θέμα είναι πότε θα την κάνουμε. Δεν είναι θέμα το αν, αλλά το πότε.»

Διαβάστε ακόμα: «She's got plans for you!»: Ο Τομ Κρουζ την έχει άσχημα στο νέο τρέιλερ του «The Mummy»

the edge of tomorrow

Μπορεί η αλλαγή του τίτλου να φαίνεται κάπως περίεργη για τους περισσότερους, ή να θυμίζει κάτι από ταινία του Τζέιμς Μποντ, αλλά στην πραγματικότητα η πρώτη ταινία βασίζονταν στην νουβέλα του Χιρόσι Σακουραζάκα «All You Need is Kill». Μετά την αρνητική κριτική που είχε λάβει η ταινία για την χρήση της λέξης «kill = σκοτώνω» στον τίτλο, η παραγωγή τον άλλαξε στο «The Edge of Tomorrow». Μετά την εισπρακτική της αποτυχία στο box office, και όταν η ταινία κυκλοφόρησε σε DVD/Blu-Ray, έπεσε μεγαλύτερη έμφαση στο τίτλο «Live. Die. Repeat» και αρκετοί το προώθησαν έτσι.

Ο Λάιμαν καταλήγει πως το σίκουελ αυτό θα είναι το αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα βλέπουμε τα σίκουελς, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αναμένουμε λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα: