Buzz

Η κινηματογραφική μεταφορά του «The Division» έρχεται στο Netflix

στα 10

Ενα ακόμα video game της Ubisoft, γνωστή από το «Assassin’s Creed», έρχεται στο Netflix με τους Τζέικ Τζίλενχαλ και Τζέσικα Τσαστέιν.

Η κινηματογραφική μεταφορά του «The Division» έρχεται στο Netflix

Ο Τομ Κλάνσι έχει γίνει γνωστός, κυρίως, για αρκετά αστυνομικά μυθιστορήματά του, με πρωταγωνιστή τον πράκτορα Τζακ Ράιαν, τα οποία πολλά από αυτά έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Ομως αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ότι το σύμπαν του Κλάνσι έχει μεταφερθεί, και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα, και σε video games. Ενα από αυτά είναι και το «The Division» της Ubisoft, της εταιρείας που μας έδωσε και τα «Assassin’s Creed», ένα multiplayer third person looter shooter το οποίο κυκλοφόρησε το 2016, και πέρσι βγήκε η συνέχειά του.

Από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του υπήρχαν αρκετές ιδέες για μια κινηματογραφική του μεταφορά, αλλά όλο αυτό έπεσε σε μια κόλαση παραγωγής και η μια καθυστέρηση έφερνε την άλλη, με αποτέλεσμα να αποτύχει να υλοποιηθεί. Αντί να εγκαταλείψει η Ubisoft το όλο θέμα, αποφάσισε να βρει καινούργιο σπίτι και αυτό ήταν το Netflix. Η ανακοίνωση έγινε με κάθε επισημότητα στην press conference της Ubisoft στη E3 πριν λίγες ημέρες, με τον Τζέικ Τζίλενχαλ και την Τζέσικα Τσαστέιν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ο Ντέιβιντ Λιτς του «Deadpool 2» θα αναλάβει την σκηνοθεσία σε σενάριο του Ρέιφ Τζάντκινς.

Διαβάστε ακόμα: To «Magic: The Gathering» έρχεται στο Netflix ως σειρά animation από τα αδέρφια Ρούσο

Η ιστορία του «The Division» εξελίσσεται στο κοντινό μέλλον όπου ένας ιός εξαπλώνεται αμέσως κατά την περίοδο της Black Friday μέσω χαρτονομισμάτων αποδεκατίζοντας τη Νέα Υόρκη σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους. Μια ομάδα πολιτών έχουν εκπαιδευτεί για να λειτουργούν σε στιγμές καταστροφής, οι οποίοι ανήκουν στο Strategic Homeland Division (SHD), ή απλά στο The Division, και ενεργοποιούνται μετά από αυτό για να σώσουν ό,τι έχει απομείνει από τον κόσμο.

Στο Netflix έχουν βρει καταφύγιο κυρίως σειρές που βασίζονται σε κάποιο video game, όπως «Castlevania» και το πολυαναμενώμενο «The Witcher». Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι το πόσο θα δικαιώσει την Ubisoft η κίνηση αυτή όταν το «The Division» κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Διαβάστε ακόμα: