Buzz

Η Ρούνι Μάρα, ο Τζέισον Σίγκελ κι ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ βιάζονται να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια στο «The Discovery»

στα 10

Στο φιλμ του Τσάρλι ΜακΝτάουελ που κάνει πρεμιέρα στο Sundance πριν ντεμπουτάρει στο Netflix.

Η Ρούνι Μάρα, ο Τζέισον Σίγκελ κι ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ βιάζονται να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια στο «The Discovery»

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πόσο έχει αλλάξει το κινηματογραφικό και φεστιβαλικό τοπίο μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, απ όταν το Netflix αποφάσισε να παίξει πολύ πιο σοβαρά το παιχνίδι της παραγωγής. Μια ταινία με τέτοιους πρωταγωνιστές για παράδειγμα, θα ήταν πριν από λίγα χρόνια μια από εκείνες που θα ξεκινούσαν πολέμους προσφορών ανάμεσα στις εταιρίες διανομής στο Sundance.

Τώρα απλά θα κάνει την πρεμιέρα του εκεί πριν έρθει στις οθόνες μας σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα (στις 31 Μαρτίου) μέσα από την πλατφόρμα του Netflix το οποίο έχει κάνει την παραγωγή.

Δείτε ακόμη: O Γουές Αντερσον παρουσιάζει αυτοπροσώπως τη νέα του ταινία με τίτλο «Isle of Dogs»

the discovery 607

Το φιλμ του Τσάρλι ΜακΝτάουελ διαδραματίζεται σε ένα κοντινό μέλλον, όταν η ύπαρξη της μετά θάνατον ζωής έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία και πλέον όλο και περισσότεροι άνθρωποι βιάζονται να εγκαταλείψουν αυτή που ζουν για μια καλύτερη στον άλλο κόσμο.

Δυο από αυτούς υποδύονται η Ρούνι Μάρα κι ο Τζέισον Σίγκελ συναντιούνται λίγο πριν κάνουν το μεγάλο κι ανεπίστρεπτο ταξίδι κι ανακαλύπτουν ο ένας στον άλλον έναν καλό λόγο για να αναβάλλουν για λίγο την απόφασή τους, σε ένα ρομαντικό φιλμ που μοιάζει ανανεωτικά πικρό και κυνικό και του οποίου το πρώτο τρέιλερ μας κάνει να θέλουμε να το δούμε τώρα. Ή έστω στις 31 Μαρτίου.

the discovery 607


Δείτε ακόμη: