Buzz

The Descendants: τρέιλερ και αφίσα για τη νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν

στα 10

Ακόμη κι αν είσαι πλούσιος κληρονόμος, ακόμη κι αν ζεις στη Χαβάη, ακόμη κι αν είσαι ο... Τζορτζ Κλούνεϊ, μοιάζει δύσκολο να το απολαύσεις, όταν η γυναίκα σου είναι στο νοσοκομείο σε μηχανική υποστήριξη. Και πρέπει να αποφασίσεις αν θα τραβήξεις την πρίζα. Κι αν μόλις έμαθες ότι σε απατούσε; Σας καταλαβαίνουμε. Κι εμείς θέλουμε να δούμε το «The Descendants». Τώρα!

The Descendants: τρέιλερ και αφίσα για τη νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν

Θα χρειαστεί να περιμένουμε (μάλλον) ως το Φεστιβάλ Βενετίας, για να δούμε την πρώτη ταινία του Αλεξάντερ Πέιν μετά το «Πλαγίως», από το οποίο πέρασαν ήδη εφτά ολόκληρα χρόνια. Αν πάντως η μακρινή απουσία του από την οθόνη οφειλόταν σε δημιουργικό κόλλημα, αυτό μοιάζει να ξεπεράστηκε με τον καλύτερο τρόπο, κρίνοντας τουλάχιστον από το πρώτο τρέιλερ του φιλμ που μόλις κυκλοφόρησε.

Το γεγονός μάλιστα ότι η 20th Century Fox έχει προγραμματίσει την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες της Αμερικής στις 6 Δεκεμβρίου, δείχνει ότι την υπολογίζει για σοβαρό διεκδικητή στην κούρσα των βραβείων του επόμενου χρόνου.

Δικαίως. Ο Πέιν είναι αυτή την στιγμή ένας από τους σκηνοθέτες για τους οποίους το Χόλιγουντ νιώθει περήφανο, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ, απλά ο σταρ του σκεπτόμενου θεατή. Η συνεργασία τους σε μια ταινία που δείχνει να κρατά ίσες αποστάσεις από το χιούμορ και το δράμα και που βασίζεται σε ένα best seller που απέχει από τα συνηθισμένα βιβλία αεροδρομίου, μοιάζει να έχει όλα τα συστατικά για μια από τις πολλά υποσχόμενες ταινίες της επόμενης σεζόν.