Buzz

The Dark Knight Rises: πρώτο επίσημο πόστερ!

στα 10

Το πρώτο πόστερ του νέου Dark Knight φιλμ έκανε χτες το βράδυ την πρεμιέρα του στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας, και μας έκλεισε ραντεβού για... του χρόνου το καλοκαίρι!

The Dark Knight Rises: πρώτο επίσημο πόστερ!
Ο Τομ Χάρντι στο ρόλο του Bane

Αυτό λοιπόν είναι το πρώτο πόστερ. Το νέο όμως δεν είναι τόσο αυτό, όσο η ανακοίνωση ότι σε 48 ώρες θα δούμε και το πρώτο επίσημο trailer: θα παίζει αμέσως πριν την πρεμιέρα του «Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου - Μέρος Δεύτερο».

Με τον Κρίστοφερ Νόλαν να παραμένει σταθερά στο τιμόνι της προσωπικής του τριλογίας και τον Κρίστιαν Μπέιλ να συνεχίζει να φοράει τη βαριά στολή του Batman, το υπόλοιπο καστ που τους πλαισιώνει μοιάζει να συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον: Αν Χάθαγουεϊ (στο ρόλο της Catwoman), Τομ Χάρντι, Λίαμ Νίσον, Τζέισον Γκόρντον Λέβιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Γκάρι Ολντμαν...

Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει το Μάιο, ταυτόχρονα με το promotion της ταινίας, αρχικά μέσω της ιστοσελίδας thedarkknightrises.com όπου δημοσιεύτηκε μία πρώτη φωτογραφία (αυτή του Τομ Χάρντι ως «Bane»), και μετέπειτα μέσω twitter όπου οι φανατικοί βομβαρδιζόντουσαν με ψήγματα πληροφορίας με το hashtag #thefirerises.

H επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί σε ένα χρόνο ακριβώς: 20 Ιουλίου 2012.