Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και ο Μάικλ Σάνον έχουν μια ηλεκτρισμένη βεντέτα στο τρέιλερ του «The Current War»

στα 10

Η ταινία παρακολουθεί την πυρετώδη ανταγωνιστική κούρσα ανάμεσα στον εφευρέτη Τόμας Εντισον και τον μεγαλοβιομήχανο Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ για την εκμετάλλευση του ηλεκτρισμού.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και ο Μάικλ Σάνον έχουν μια ηλεκτρισμένη βεντέτα στο τρέιλερ του «The Current War»

Σκηνοθέτης της ταινίας τρόμου «The Town That Dreaded Sundown» και πολλών επεισοδίων του «AHS», ο Αλφόνσο Γκόμεζ-Ρεχόν γνώρισε τεράστια φεστιβαλική επιτυχία με το ανεξάρτητο «Me and Earl and the Dying Girl». Ηταν λοιπόν θέμα χρόνου να κάνει το στουντιακό του ντεμπούτο, κι αυτό έρχεται τώρα με το «The Current War», με παραγωγό τη Weinstein Co., σαφέστατα μεγαλύτερο μπάτζετ και δύο πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Διαβάστε ακόμη: Με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο Ρίο; Si, vamos!

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και ο Μάικλ Σάνον υποδύονται τον εφευρέτη Τόμας Εντισον και τον μεγαλοβιομήχανο Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ αντίστοιχα, οι οποίοι το 1880 βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας θρυλικής διαμάχης για την ηλεκτροδότηση του κόσμου, που θα σηματοδοτούσε την έναρξη μιας νέας εποχής. Ο Εντισον υποστήριζε την παροχή του συνεχούς ρεύματος, ενώ ο Γουέστινγκχαουζ το εναλλασσόμενο, με την υποστήριξη πολλών Ευρωπαίων βιομηχάνων και φυσικά με την ανεκτίμητη βοήθεια του Νίκολα Τέσλα.

Τον τελευταίο ερμηνεύει στην ταινία ο Νίκολας Χουλτ (ο οποίος έχει πάρει εργολαβία όλες τις πρόσφατες βιογραφικές ταινίες), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον και ο Τομ Χόλαντ.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη

The Current War poster 607